19
mei
2022
|
09:30
Europe/Amsterdam

Creative Business on tour: tijd voor aflevering drie!

Op pad met videocamera en camper: de studenten van het Domein Creative Business trekken de komende maanden door het hele land. In de videoreeks CRB on Tour bezoeken zij studenten, docenten, werkveldpartners en onderzoekers. Tijd voor aflevering drie!

In deze derde aflevering staat de camper in Diemen. Hou je van sport? Kijk dan hoe studenten uit verschillende jaren een Urban Sport Community in Amsterdam opzetten. En luister naar het bijzondere en dappere verhaal van student Charlotte. Zij vertelt over een moeilijke periode in haar leven en geeft een aantal goede adviezen. 

Aflevering 1: History Hunting Hoek van Holland 
Bekijk ook de eerste aflevering waarin we studenten van het Urban Leisure & Tourism Lab Rotterdam bezoeken. Ook reizen we naar Amsterdam waar de nieuwe domeindirecteur Bas van Spréw zich voorstelt. 

Aflevering 2: SPARK en de internationale Creative Business community
In de tweede aflevering verrassen Joy en Nigel een Creative Business-student bij Inholland Haarlem, vertelt docent Martijn Mesman over het initiatief SPARK. En gaat Joy in gesprek over de internationale Creative Business community bij het Dutch Language Café in Den Haag. 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.