Haarlem,
21
januari
2020
|
12:02
Europe/Amsterdam

De praktische kant van innovatie

Kom 7 februari naar het Innovatiecafé in Haarlem

Vrijdagmiddag 7 februari vindt in de Sociëteit Vereeniging in Haarlem het Innovatiecafé plaats. Gastheer Jaap Sluis ontvangt diverse vernieuwers uit het bedrijfsleven. Zij gaan met hem en met elkaar in gesprek over de verschillende invalshoeken en de praktische kant van innovatie. Het Innovatiecafé is gratis toegankelijk en bedoeld voor onder anderen ondernemers en beleidsmakers uit Haarlem e.o. die werk maken van vernieuwing.

De gasten zijn allen afkomstig uit de regio Haarlem. Pepijn Reesink uit Haarlem werkt bij SKOON Energy, een snelgroeiende bedrijf dat een landelijk netwerk van mobiele batterijen realiseert. Zo kunnen batterijen van een aannemer in het weekend voor een festival worden ingezet. Maarten de Gruyter is medeoprichter en directeur van Boelens de Gruyter in Amsterdam en staat landelijk bekend als een van de meest innovatieve ontwikkelaars. Zijn droomproject? Een 250 meter hoog gebouw in Amsterdam. Of misschien toch liever in Haarlem...? Als in mei 2020 de Formule 1 op het circuit van Zandvoort is uitgeraasd, richt autoliefhebber Maarten Pompen de blik op 2, 3 en 4 oktober. Dan organiseert hij er met zijn bedrijf ’Ervaar Elektrisch’ drie dagen lang experiences voor wie de toekomst van het elektrisch rijden wil verkennen. Kick Willemse is directeur van het Haarlemse bedrijf Evidos (Evidence in Online Services), marktleider op het gebied van digitaal ondertekenen en digitaal identificeren. De innovatieve identiteitsverificatie van Evidos bij digitaal ondertekenen vergroot voor bedrijven en organisaties de kans op succesvol zakendoen.

Innovatie, daar zit muziek in
Het innovatiecafé wordt mede georganiseerd door Donald Ropes, lector Leren & Ontwikkelen binnen Organisaties bij Inholland. Naast de hogeschool zijn Rabobank Haarlem en Omstreken, gemeente Haarlem, Sociëteit Vereeniging, De Coalitie en Overname-expert partners van het Innovatiecafé. Leuk om te vermelden is dat de muziek wordt verzorgd door zang- en gitaarduo Fris & Zoet, bestaande uit Mathijs van der Voorn en Emmy van Boven. Zij studeren aan het Conservatorium Haarlem van Inholland.

Praktische informatie
Het innovatiecafé vindt plaats op vrijdag 7 februari bij Sociëteit Vereeniging, Zijlweg 1 in Haarlem. De inloop is vanaf 15.30 uur. De interviews door Jaap Sluis worden van 16.00 tot 17.00 uur gehouden. Aansluitend wordt er nagepraat en geborreld tijdens de vrijmibo. De toegang is gratis, aanmelden kan via Sociëteit Vereeniging. Heb je een vraag voor een van de gasten? Leuk! Mail ze alvast naar sluis@decoalitie.nl.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.