28
november
2022
|
12:00
Europe/Amsterdam

Derde- of vierdejaars? Tijd voor hogeschoolbreed keuzeonderwijs!

ULTLab Amsterdam Hogeschoolbreed keuzeonderwijs

Ben jij derde- of vierdejaars en kies jij voor hogeschoolbreed keuzeonderwijs? Dan lever jij straks een relevante bijdrage in de praktijk. Je slaat namelijk de handen ineen met ondernemers, medestudenten, docenten en onderzoekers. Vanaf 28 november tot en met 5 december kun jij je aanmelden via dit platform. Wie weet buig jij je binnenkort over uitdagende vraagstukken vanuit een onderwerp dat jou raakt!  

Met hogeschoolbreed keuzeonderwijs treed je buiten de grenzen van je eigen opleiding: je werkt samen met studenten van andere studies en mogelijk ook uit andere landen. Een verrijking voor jouw persoonlijke ontwikkelingen en een waardevolle voorbereiding op het werkveld. Ook daar werk je tenslotte samen met mensen uit uiteenlopende vakgebieden.

In welk onderwerp zet jij graag je tanden? 
Als je dit keuzeonderwijs volgt, buig je je in 20 weken (30 EC) over actuele, uitdagende vraagstukken in de maatschappij waar nieuwe oplossingen voor nodig zijn. Denk aan onderwerpen zoals leefbaarheid in steden, gezondheidsissues in de muziekindustrie, gamification voor het behalen van de klimaatdoelen, zwerfafval reduceren met behulp van data en meer. 

Welk hogeschoolbreed keuzeonderwijs kun je kiezen? 
Inholland biedt uitdagende challenges in jaar 3 en 4. Je kunt kiezen uit het volgende aanbod

  • Citylab Haarlem (NL/ENG) 
  • Data Driven Smart Society Alkmaar (NL) 
  • International Music Industry lab Haarlem (ENG) 
  • SLUISlab Amsterdam (NL) 
  • Sustainable Media lab Den Haag (ENG) 
  • Urban Leisure & Tourism lab Amsterdam (NL/ENG) 
  • Urban Leisure & Tourism lab Rotterdam (NL) 

Ik heb ervaren dat je in een multidisciplinair team toch naar meerdere kanten van een probleem en oplossing kijkt, wat denk ik ook enorm interessant en waardevol is voor mijn eigen werkervaring voor later.

Cheline Pereboom, volgt Data Driven Smart Society
Hogeschoolbreed keuzeonderwijs Citylab Haarlem

Kortom: kijk breder, stap uit je comfortzone, gebruik je talent als teamplayer en werk met studenten van andere opleidingen aan nieuwe oplossingen voor echte vraagstukken. 

Lijkt dit je wel wat? 
Kijk op deze site welk onderwerp jou aanspreekt! Aanmelden kan van 28 november tot en met 5 december 2022 (12.00 uur). Voor vragen kun je natuurlijk terecht bij je leerteamcoach of studieloopbaanbegeleider.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.