Delft,
13
april
2021
|
12:00
Europe/Amsterdam

Dit ben ik: Dylan Berkeveld: cabaretier én docent bij Inholland

‘Het gaat in beide gevallen om het bereiken van iets bij het publiek’

Ditbenik_Dylan_werkenbij_Hogeschool_Inholland

Na zijn studie bij Inholland koos Dylan voor de theaterschool, om zijn passie te volgen voor cabaret. Sinds hij een telefoontje kreeg van een oud-docent om in te vallen voor de klas is hij niet meer weggegaan. Vanaf dat moment combineert hij het theater maken met zijn expertise in voedingsmiddelentechnologie als docent bij de opleiding Food Commerce and Technology.  

Maak kennis met Dylan in deze #ditbenik-aflevering.

Een boodschap overbrengen met humor 
Het lesgeven en op de planken staan hebben volgens Dylan veel raakvlakken. Hij voelt hierbij een bepaalde connectie met het publiek en met zichzelf. Met als doel: “Hoe bereik ik bij het publiek wat ik wil bereiken?” Dylan is niet voor niets bij onze hogeschool aan de slag gegaan: “Ik ben docent geworden omdat ik het werken met mensen heel belangrijk en fijn vind. Elke docent heeft daarbij zijn eigen kwaliteiten en bereikt de studenten op een eigen manier. Samen vorm je een heel goed team.”  

Elke boodschap die je wil overbrengen heeft volgens Dylan daarbij een andere techniek en een ander verhaal nodig. De lesvorm past hij hierop aan, waarbij humor altijd een belangrijke factor is. Het mooiste aan docent zijn vindt Dylan “dat je jonge mensen ziet die nog heel veel mogen leren. Die je kunt helpen en een richting op kan sturen.” Bovendien: “hoe meer interactie hoe beter, zo ga ik opgeladen naar huis.” 

Werken bij Inholland 
Onze collega´s zijn sterke persoonlijkheden, die durven te staan voor wie ze zijn. En die weten dat ze élkaar nodig hebben, met ieder hun eigen drijfveren en kwaliteiten, om maatschappelijke vraagstukken op te lossen voor een duurzame, gezonde en creatieve samenleving. Daarom bieden wij bij Inholland een veilige en persoonlijke werkomgeving waarin iedere collega zich als uniek mens kan laten zien én horen. Door onze krachten te bundelen, maken we samen het verschil.  

Meer informatie over Werken bij Inholland? Ga naar de site.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.