Delft,
09
maart
2021
|
12:00
Europe/Amsterdam

Dit ben ik: Teffany Kartopawiro, dierenonderzoeker én docent bij Inholland

‘Niets is mooier dan met de tijd meegaan’

ditbenik_Teffany_werkenbijinholland

Als 19-jarige verhuisde Teffany Kartopawiro van Suriname naar Nederland, om van haar passie voor dieren haar beroep te maken. Met haar drive naar verduurzaming in combinatie met ondernemerschap ontwikkelde ze zich tot onderzoeker. Daarbij leidt ze de student van morgen op.   

Met haar innovatieve en vooruitkijkende blik heeft Teffany ervaren dat ze als ‘niet boerenmeisje’ goed out of the box kan denken, in een steeds veranderende maatschappij en wereld. Door met haar tijd mee te gaan inspireert ze haar studenten van onze opleiding Dier in de Duurzame Samenleving en moedigt ze hen aan hetzelfde te doen door te blijven innoveren. 

Maak kennis met Teffany in deze #ditbenik-aflevering.  

Werken bij Inholland 
Onze collega´s zijn sterke persoonlijkheden, die durven te staan voor wie ze zijn. En die weten dat ze élkaar nodig hebben, met ieder hun eigen drijfveren en kwaliteiten, om maatschappelijke vraagstukken op te lossen voor een duurzame, gezonde en creatieve samenleving. Daarom bieden wij bij Inholland een veilige en persoonlijke werkomgeving waarin iedere collega zich als uniek mens kan laten zien én horen. Door onze krachten te bundelen, maken we samen het verschil.  

Meer informatie over Werken bij Inholland? Ga naar de site.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.