05
april
2022
|
07:54
Europe/Amsterdam

Doe mee met de masterclass onderwijsvernieuwingen en veranderingen

MLI 2

Hoe kun je onderwijsvernieuwingen en veranderingen het best benaderen? Dr. Remco Coppoolse (Hogeschool Utrecht) gaat hier tijdens zijn masterclasses over dynamisch innovatiemanagement verder op in. Wil jij meer weten over de dynamische context waarin veranderingen zich afspelen en waarom een gewenste verandering vaak meer gebaat is bij een stap-voor-stap-aanpak? Sluit dan op 22 april a.s. aan bij de masterclass van de Master Leren en Innoveren

De masterclasses zijn een belangrijk onderdeel van de master Leren en Innoveren en worden gegeven door sprekers van binnen en buiten Hogeschool Inholland. De master streeft ernaar een kennisinstituut te zijn waar we verantwoordelijkheid nemen voor elkaars organisatievraagstukken en bijdragen aan innovatieve oplossingen. Daarbij past het om de masterclass open te stellen voor andere belangstellenden. Veel onderwijscollega’s van binnen en buiten Hogeschool Inholland volgden de eerdere masterclasses en ook nu zijn deelnemers van buitenaf hartelijk welkom. 

Aanmelden 
De masterclass is vrijdag 22 april van 09.30 tot 12.00 uur. Je kunt de gehele sessie bijwonen of alleen bij het vraag en antwoord-deel aansluiten. Geef je snel op, want er is maar een beperkt aantal gratis plaatsen beschikbaar. Je kunt je hier aanmelden. Je ontvangt vooraf een link naar de masterclass. 

Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar: master.lereneninnoveren@inholland.nl

afbeelding masterclass Remco