Rotterdam,
04
november
2020
|
08:19
Europe/Amsterdam

Gezocht: studenten voor afname interviews onder zwangeren

shutterstock_150533705

Het Erasmus MC en het Amsterdam UMC zijn op zoek naar enthousiaste studenten die gestandaardiseerde interviews willen afnemen onder zwangere vrouwen omtrent deelname aan de NIPT. Het doel van dit landelijke vragenlijstonderzoek is om in kaart te brengen wat de redenen zijn van zwangere vrouwen om niet deel te nemen aan de NIPT. De interviews zullen worden afgenomen bij zwangere vrouwen door heel Nederland. Dit zal gaan in samenwerking met verloskundigenpraktijken aangesloten bij dit onderzoek. Door de huidige COVID-maatregelen zal dit in de meeste gevallen gaan om online (Zoom, Microsoft Teams, etc.) interviews. Hierdoor maakt het niet uit waar je woont; de meeste interviews zullen vanuit huis kunnen worden afgenomen.

De studenten krijgen vooraf een interviewtraining verzorgd door de hoofdonderzoekers van het onderzoek (Amsterdam/Rotterdam). Meer informatie over de studie is te vinden op de NIPT consortium website.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent een vrouwelijke studente met een afgeronde havo- of vwo-opleiding
  • Je hebt affiniteit met de gezondheidszorg, in het bijzonder de verloskundige zorg
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met counselingsgesprekken of ervaring met het afnemen van interviews
  • Je bent in de periode november 2020 – februari 2021 minimaal 10 dagen beschikbaar
  • Je bent redelijk flexibel in je tijd in verband met het inplannen van de interviews
  • Je kunt vertrouwelijk omgaan met de verzamelde data
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en beschikt over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij jou?
Een interviewtraining en vergoeding van € 11.90 bruto per uur (schaal 4). Dit is exclusief eindejaarsuitkering en toeslag uurloners.

Vragen of interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de TRIDENT-2 onderzoeksassistent, mw. I. El Hammoud, e-mail: i.elhammoud@amsterdamumc.nl.

Interesse in de functie? Solliciteer dan snel door een korte motivatiebrief en je CV te mailen naar: i.elhammoud@amsterdamumc.nl. De deadline om te solliciteren is woensdag 11 november. Online sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden tussen 16-20 november. Voor de studenten die worden aangenomen zal een interviewtraining worden gepland in de week van 23-27 november.

Inholland-lector Ineke van den Berg (Toegankelijkheid van het recht), is betrokken bij dit project als adviseur.