Diemen,
30
oktober
2019
|
09:49
Europe/Amsterdam

Guido Stompff keynotespreker Dag van het onderwijs

'Design thinking verdient een vaste plek in ons onderwijs'

Innovatie en verandering moeilijk? Welnee! Onvoorspelbaar? Ja, dat wel. Design thinking wordt in hoog tempo omarmd als beproefde methode. Volgens onze nieuwe lector Guido Stompff is het oplossen van problemen zoals designers dat doen niet langer alleen voorbehouden aan creatieve ontwerpers. Daarom verdient design thinking een vaste plek in ons onderwijs, zodat alle professionals leren om deze principes toe te passen.

Hoe Guido denkt studenten slimmer en creatiever problemen te laten oplossen, vertelt hij donderdag 14 november tijdens de Dag van het onderwijs in Diemen. Mis dit unieke evenement niet en meld je aan.

Met design thinking durf je van gebaande paden af te wijken. Je doet wat ontwerpers doen: creëren, experimenteren, exploreren. En dat pas je toe in uiteenlopende contexten. Bijvoorbeeld om maatschappelijke problemen te tackelen.
Guido Stompff, lector Design Thinking

Studenten sneller, slimmer en beter laten studeren
Techniek, daar kunnen we vandaag de dag niet meer omheen. Dat is dan ook de reden dat we de ondersteunende rol van technologie in het onderwijs als één van de speerpunten in onze Kwaliteitsafspraak hebben opgenomen.

Tijdens de Dag van het onderwijs onderzoeken we hoe technologie kan helpen onze studenten sneller, slimmer en beter te laten studeren. En dat zij zich ontwikkelen tot Inholland-professionals die durven te ondernemen en zichzelf blijven uitdagen.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.