Den Bosch,
28
augustus
2023
|
09:30
Europe/Amsterdam

HBO Fietstocht: prachtig en vrijwel droog door Loonse en Drunense Duinen

HBO Fietstocht 2023

Ruim 500 fietsers, waaronder enkele tientallen Inholland-collega’s, stonden vrijdag aan de start van de 19e HBO Fietstocht bij Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch. Een stortbui vlak voor de start deed hen en de organisatie even schrikken, maar de weergoden waren de fietsers goed gezind want op enkele spetters na bleef het verder droog.

De deelnemers hadden gekozen uit een van de vier fietsroutes variërend van 50, 75, 100 en 120 kilometer. Iedere route bracht de deelnemers door de mooie Loonse en Drunense Duinen. De langere routes stopten bij de Bredase vestiging van Avans voor een goed verzorgde lunch en een snackbreak in Tilburg.

Volgend jaar naar Groningen
Na de finish konden deelnemers genieten van een heerlijk buffet onder het genot van heerlijke zonnestralen. Tegen het einde van de middag werd deze sportieve middag afgesloten met de bekendmaking van de organiserende instelling voor 2024. Ga jij volgend jaar mee naar Groningen?

Thijs van de Reep, social mediamanager bij Inholland, was een van de collega’s die meereed: “Het leuke aan de HBO Fietstocht is dat je met collega’s van allerlei onderwijsinstellingen rondrijdt. Je deelt dezelfde passie en hebt alle tijd om ervaringen te delen.”

Over de HBO Fietstocht 
De HBO Fietstocht is in het jaar 2000 in het leven geroepen naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van de HBO-raad (sinds 18 april 2013 de Vereniging Hogescholen). Na deze succesvolle primeur was een nieuwe traditie geboren.

Op de Facebook-pagina van de HBO Fietstocht zijn nog meer foto's te zien.

HBO Fietstocht 2023

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.