Haarlem,
26
november
2019
|
11:35
Europe/Amsterdam

Help jij mee Inholland rookvrij te maken?

De pleinen, terrassen en binnenplaatsen van Inholland zijn vanaf september 2019 rookvrij. Met een rookvrij schoolterrein willen we een gezonde norm stellen voor studenten en medewerkers van de hogeschool. Met het invoeren van een rookvrije omgeving willen we voorkomen dat jongeren beginnen met roken, meerokers beschermen tegen tabaksrook en afval verminderen. Hiermee volgen we het niet-rokenbeleid van de overheid. Help jij mee ons rookvrij te maken?

Leestijd: +- 1 minuut.

Vanaf september 2019 kun je benaderd worden met de vraag hoe je denkt over een rookvrije hogeschool en welke input je hebt om dit te bevorderen. De promotieteams hebben twee functies: informeren en ideeën ophalen.

De twee beste ideeën gaan we uitvoeren. Deze actie wordt ondersteund door offline-uitingen van ‘op weg naar een rookvrije generatie’ en online-uitingen, zoals video’s en artikelen op Insite en social media.

Tijdens de Vitaliteitsdagen is er voorlichting op de verschillende Inholland-locaties over stoppen met roken. Ook is er vanaf januari 2020 een incompany groepstraining Rookvrij? Ook jij! Meer informatie volgt later.

Wat is jouw idee voor een rookvrij Inholland? Geef het door!

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.