Delft,
26
oktober
2023
|
08:58
Europe/Amsterdam

In memoriam: Soenita Chander

Soenita Chander

Met diepe verslagenheid en een zwaar gemoed willen wij jullie op de hoogte stellen van het droevige nieuws dat onze geliefde collega Soenita Chander op 24 oktober 2023 op 55-jarige leeftijd is overleden. Haar overlijden is een groot verlies voor ons, voor de hele hogeschoolgemeenschap en voor iedereen die het voorrecht had om Soenita te kennen. Soenita was een zeer geliefd decaan bij Hogeschool Inholland Delft en heeft vijf waardevolle jaren bij onze locatie gewerkt. Na gewerkt te hebben als decaan bij de Hogeschool Rotterdam en de Haagse Hogeschool startte Soenita bij Inholland als decaan in Den Haag en verhuisde al snel naar Delft, waar ze haar betrokkenheid en toewijding aan onze hogeschool en haar studenten toonde, als een zeer geliefde decaan.

Soenita was meer dan alleen een collega; ze was een voorbeeld van vriendelijkheid en warmte, een decaan met een hart van goud en een ongelooflijke betrokkenheid bij iedereen om haar heen. Haar persoonlijkheid was niet beperkt tot haar professionele taken, ze omarmde iedereen die ze tegenkwam. Of het nu een student was die hulp nodig had of een collega die een luisterend oor zocht, Soenita was er altijd, klaar om te delen en te ondersteunen. Ze had een enorme invloed op studenten en collega's, en velen hebben warme herinneringen aan de tijd die ze met haar hebben doorgebracht. 

Haar veelzijdigheid was bewonderenswaardig. Ze was niet alleen een toegewijde collega, maar ook een gepassioneerd danseres en een fervent reiziger. Ze was dol op India en wist anderen met haar verhalen en enthousiasme mee te slepen in haar liefde voor het land. 

 Soenita zal altijd in onze herinneringen blijven voortleven als een uitzonderlijk persoon, een bron van inspiratie. Haar nalatenschap zal voortleven in de harten van degenen die het voorrecht hadden om haar te kennen en met haar samen te werken.  

In deze moeilijke tijd willen wij Soenita's familie en naasten onze oprechte steun betuigen. We hopen dat zij kracht vinden in de onvergetelijke herinneringen die ze samen met Soenita hebben gedeeld. We koesteren haar nagedachtenis en zijn dankbaar voor de tijd die we met haar hebben mogen doorbrengen. 

 Soenita, je blijft voor altijd in onze gedachten en in onze harten. Rust in vrede, lieve collega. 

Reacties 1 - 9 (9)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Derwisj A. Maddoe
31
October
2023
Een gerespecteerd mens,die wij als oom en tante van haar partner Ali hebben mogen kennen.
Moge zij in vrede rusten, haar ouders, familie en haar partner Ali sterken met geduld en prachtige herinneringen aan haar.

Derwisj Maddoe
Aarfagatoen Maddoe- Muradin
Ingrid Baars
31
October
2023
We zullen Soenita als mens en als collega studentendecaan enorm missen, ze was een lieve inspirerende collega, zo vaak met een glimlach op haar gezicht, altijd een goede intentie. Wens de familie veel kracht, sterkte en liefde toe voor nu en de tijd die komen gaat.
Roy Ramdjan
30
October
2023
Gecondoleerd en heelveel sterkte aan de nabestaanden.
Familie R. Ramdjan
N. Timal
30
October
2023
Ja ik Soenita
. Chander als klein meisje gekend ze woonde met mijn zwager boer op de schlelegelstraat in Den-Haag.
Ze was een heel lieve meisje daarna een dame.
Ruist zacht. Vaar wel.?️❤️????
Gita jairam
29
October
2023
Heel veel sterkte en gecondoleerd aan de familie
Marion van de Sande
28
October
2023
Lieve Asna en familie,
Wat een verlies om jullie (schoon)zus, dochter, tante en meer te moeten verliezen. Ze is een geweldige (vak)vrouw geweest. Heel veel kracht en mooie herinneringen gewenst, Marion
Annemarie Kasantajit
28
October
2023
Gecondoleerd en sterkte aan de nabestaanden.
Namens annemarie en peter ???
Ryan
27
October
2023
Beste allen,
In alles wat ik lees in dit bericht herken ik mijn lieve (ex) schoonzus. Ex staat tussen haakjes want als je iemand in je hart gesloten hebt blijft dat vaak voor altijd, zoals met Soenita. Ik zal haar vriendelijkheid, haar stralende lach en haar rustgevende stem missen. Rust zacht moedige Soenita ik hoop dat je ziel naar je geliefde India gaat xx
Frank
26
October
2023
Erg verdrietig nieuws, helaas was de ziekte sterker dan Soenita. Ik zal haar altijd blijven herinneren als die warme, hartelijke vrouw met een hart van goud voor studenten en collega's
Natascha Baboelal
27
October
2023
Rust zacht lieve tante .
Namens Jerrel , Natascha en kinderen