Diemen,
14
januari
2022
|
15:28
Europe/Amsterdam

In memoriam: Tom Kentson

Tot onze grote spijt moeten wij bekendmaken dat op 10 januari jl. Tom Kentson, docent Business, Business Innovation en Economics is overleden nadat hij vorige week plotseling ziek was geworden.

Tom begon zijn loopbaan bij Hogeschool Holland in 1990. Hij werkte als docent economie, financiën en statistiek bij verschillende opleidingen. Naast het geven van colleges nam hij als senior projectmanager enthousiast deel aan allerlei internationale projecten met partnerinstellingen wereldwijd.

Na zijn pensionering bleef Tom betrokken als freelance docent voor de studenten Business Innovation, wat hij graag deed en wat hem, zoals hij het zelf zei, scherp en jeugdig hield.

Wij kenden Tom als een toegewijde docent met een warm hart voor zowel studenten als collega's. Zijn vrolijke karakter was een voorbeeld voor iedereen en hij herinnerde ons er altijd aan dat we nooit te oud zijn om te leren. Hij zal erg gemist worden in de E1-vleugel!

Op donderdag 20 januari om 17.00 uur organiseren we een online bijeenkomst voor degenen die Tom hun eer willen bewijzen. U bent van harte welkom om deel te nemen aan onze Zoom-meeting via deze link:

Onderwerp: Memorial Tom Kentson
https://inholland.zoom.us/j/94605243489
Vergaderings-ID: 946 0524 3489

Als u een bericht wilt achterlaten om uw herinneringen, gedachten of foto's te delen, kunt u naar deze herdenkingswebsite gaan:
Ter herinnering aan Tom Kentson | Memori.nl

Namens docenten en studenten Business Innovation,
Peggy van Schijndel, manager
Lisette van Alten, teamleider

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.