Haarlem,
26
maart
2021
|
09:39
Europe/Amsterdam

Info nodig? De bibliotheek staat 24/7 voor je klaar

Digitale bibliotheek

Wil je nog snel informatie opzoeken vlak voor je toets? Of voor een opdracht een tijdschriftartikel of statistieken raadplegen? Dan kun je 24/7 terecht bij de online bibliotheek. Dus wanneer het jóu uitkomt!

Je bereikt de online bibliotheek via jouw startpagina op Iris. Zowel via het menu linksboven als via de rubriek Mijn apps. Bij de apps vind je de roze tegel Bibliotheekcollectie. Vanuit daar kom je in de online bibliotheek. Deze heeft een grote collectie bronnen die je kunt gebruiken voor je opdracht of scriptie. Boeken natuurlijk, maar ook wetenschappelijke artikelen, statistieken en beeldmateriaal.

Uitleg over het gebruik
In Weten & Regelen vind je informatie en uitleg over het gebruik van de bibliotheek, contactgegevens etc. Je kunt zelfs direct vanaf de voorpagina zoeken in de bibliotheekcollectie door in het zoekvak rechtsboven voor bibliotheek te kiezen.

Vragen?
Kun je specifiek materiaal niet vinden? Dan helpen de informatiespecialisten van de bibliotheek je overdag graag. Stel je een vraag aan ons via WhatsApp of mail. Liever iemand spreken? Bel ons op 088 466 1661 of maak een (online) afspraak voor jezelf of voor je groepje.