Haarlem,
03
september
2020
|
09:14
Europe/Amsterdam

Inholland jaaropening: kom ook en ontmoet onze professionals!

Op donderdag 3 september openen we online we het studiejaar 2020-2021 van Hogeschool Inholland. Samen met bijzondere gasten kijken we terug op mooie, gedurfde projecten. En blikken we vooruit op een nieuw jaar van samen werken, leren en durven! Kijk je mee en wil je kennismaken met onze professionals?

Onze studenten ontwikkelen zich razendsnel tot de professionals van de toekomst. Samen met docenten, onderzoekers én toekomstige collega’s geven zij elke dag hun eigen ontwikkeling vorm. Dit gebeurt voor een heel belangrijk deel in de praktijk, waar studenten en het bedrijfsleven samen werken en samen leren.

Samen werken en leren betekent ook samen durven. Voor onze studenten, die samen met het werkveld aan de slag zijn. Maar ook voor de toekomstige werkgevers, die onze studenten de ruimte geven om te werken aan maatschappelijke vraagstukken én innovatieve oplossingen.

Studenten in gesprek met minister Ingrid van Engelshoven en Inholland-collegevoorzitter Bart Combee
Te gast tijdens de jaaropening is Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Zij gaat in gesprek met onze studenten over onder andere onderwijsinnovatie, studeren in coronatijd en de rol van digitalisering in het onderwijs. Ook is het tijd om kennis te maken met onze nieuwe collegevoorzitter Bart Combee. Pabo-studenten Charlotte Merse en Ashdha Sheombar Sing vragen hem het hemd van z’n lijf. 

Zij durven!
Van Texel duurzaam in één week tot soepbekers van olifantsgras. En van slim samenwerken voor een duurzame economie tot de overname van een kwekerij: tijdens de jaaropening geven onze studenten een kijkje in de keuken van gedurfde en innovatieve projecten.

Wij Inholland award - stem live mee!
Tijdens de jaaropening reiken we ook de Wij Inholland award aan de studenten met het meest innovatieve project op de thema’s gezond, duurzaam of creatief. Stem live mee en bepaal wie de winnaar wordt! Alvast weten wie de finalisten zijn? Bekijk de video's hierboven of lees het artikel.

De jaaropening start om 10.00 uur. Meer informatie vind je op inholland.nl/jaaropening.