Diemen,
01
februari
2018
|
08:01
Europe/Amsterdam

International Week bij Inholland Diemen: onze wereld, jouw wereld!

In de huidige tijd wordt de wereld gekenmerkt door globalisering en internationalisering – en jij maakt daar deel van uit! Zou je een tijdje in het buitenland willen studeren of stagelopen? Ben je geïntrigeerd geraakt door de internationale aspecten van jouw vakgebied? Bezoek de International Week bij Inholland Diemen, van 6 tot 8 februari. Dit is jouw kans om internationale gasten te ontmoeten en meer te weten te komen!

Werkgevers geven de voorkeur aan werknemers die niet alleen laten zien dat ze in een diverse en internationale context kunnen werken, maar ook op werk- of studeerervaring in het buitenland kunnen bogen. Om deze reden organiseren de opleidingen Tourism Management, Leisure & Event Management, Business Innovation en Business Studies dit jaarlijkse evenement. Je krijgt hiermee de kans om een paar dagen lang onze dynamische, diverse en internationale wereld te ervaren.

Save the date!
Op woensdagmiddag 7 februari is er een meet-and-greet beneden in de hal tegenover de International Office. Onze gastdocenten en studenten met internationale ervaring beantwoorden daar al jouw vragen.

Het programma van alle openbare lezingen en bijeenkomsten is te vinden bij de informatiedesk in de centrale hal. De meeste sessies zijn voor iedereen toegankelijk, maar een handvol is gericht op specifieke groepen.

Kom en doe mee!