Amsterdam/Diemen,
15
april
2020
|
17:25
Europe/Amsterdam

LIVECAST Fair Tourism over invloed coronavirus op toerisme

Welke invloed heeft het coronavirus op ons toerisme en wat kunnen we ervan leren? Kijk maandagavond 20 april om 18.30 uur online naar de LIVECAST Fair Tourism #2 The Future of Tourism (Engelstalig).

Het coronavirus heeft een enorme impact op de toeristische en culturele sector wereldwijd. Voor het eerst zijn de straten van Amsterdam leeg. Geen klachten meer van buurten die worden overgenomen door Airbnb of het constante geluid van rijdende koffers. Hotels, musea en bedrijven in onze toeristische en recreatieve branche staan echter voor een moeilijke toekomst.

In deze LIVECAST richten Hogeschool Inholland en Pakhuis de Zwijger zich op de invloed van deze crisis op onze toeristische sector. Daarnaast zoomen we in op innovatieve oplossingen voor de culturele sector en de digitalisering daarvan. Wat kunnen we van deze crisis leren en hoe kunnen we deze tijd gebruiken om de toeristische sector te heroverwegen?

Dit doen we samen met de volgende sprekers:

  • Ko Koens, lector New Urban Tourism van Hogeschool Inholland
  • Claudio Milano, onderzoeker, lector & consultant in toerisme van Ostelea & Autonomous University Barcelona
  • Maaike Verberk, directeur DEN, Kennisinstituut voor digitalisering in de cultuursector
  • Rudolf Buurma, Managing director Stichting Bezoek Amsterdam

Fair Tourism #2 The Future of Tourism wordt gratis uitgezonden en je kunt live meekijken of zelfs meepraten via Zoom door je vooraf hier aan te melden.

We hopen je maandagavond 20 april om 18.30 uur online te zien!

Dit is het tweede programma in de reeks Fair Tourism die Hogeschool Inholland en Pakhuis de Zwijger gezamenlijk organiseren.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.