Haarlem,
22
januari
2019
|
10:01
Europe/Amsterdam

Masterclass Veranderen als Samenspel voor docenten

Hoe je studenten een stimulerende leeromgeving kunt bieden waarin ze leren veranderingen teweeg te brengen? Kom voor antwoorden op deze vraag vrijdag 25 januari naar de masterclass Veranderen als Samenspel bij Inholland Haarlem. De masterclass wordt gegeven door Jaap Boonstra, hoogleraar Organisatieverandering en leiderschap bij de ESADE Business School in Barcelona.

Verandermanagement is in veel werkvelden en curricula een belangrijke competentie. Bovendien zijn velen van ons betrokken bij het begeleiden van veranderingen in het onderwijs. Tijdens de masterclass ga je met collega’s in gesprek hoe je studenten een stimulerende leeromgeving kunt bieden. Aan het einde van de middag heb je ideeën over hoe je in je eigen onderwijs kunt werken met het boek Veranderen als samenspel.

De organisatie van de masterclass is in handen van Reuben Wijnberg, docent en teamleider van de opleiding Leisure & Events Management. “Jaap was mijn hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam. Naast dat ik veel van hem geleerd heb over de theorie en praktijk van organisatieverandering, was hij destijds een grote inspirator voor mij: Jaap daagde mij uit door én prestaties te verwachten én veel vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven. Deze principes pas ik als teamleider nog steeds met plezier en resultaat toe.”

Bestel het docentenexemplaar van Veranderen als samenspel 

De masterclass vindt plaats op vrijdag 25 januari aanstaande bij Inholland Haarlem (kamer H1.10) en duurt van 14.00 tot 17.30 uur. Je kunt je aanmelden bij Reuben Wijnberg. Je kunt ook een collega of student meenemen. Er is ruimte voor veertig deelnemers.