12
augustus
2021
|
12:53
Europe/Amsterdam

Naar de hogeschool of introductie? Doe voor de zekerheid een zelftest!

stock-photo-closeup-of-a-young-caucasian-man-placing-his-own-sample-into-the-covid-antigen-diagnostic-test-1933856699.jpg

Nog even en je nieuwe studiejaar gaat beginnen. We hopen dat je een mooie zomervakantie hebt gehad of er nog van aan het genieten bent en straks klaar bent voor een frisse start. Ben je nieuw bij Hogeschool Inholland? Dan wensen we je alvast veel succes met je studie bij jouw nieuwe hogeschool! We hopen je in het nieuwe studiejaar regelmatig te zien op onze locaties.

Voorlopig vragen we je voor alle zekerheid een coronatest te doen voordat je voor onderwijsactiviteiten of een introductie-activiteit naar de hogeschool komt. Daarom krijg je van ons deze of volgende week twee zelftesten thuisgestuurd. Bij een positieve uitslag van de zelftest kom je niet naar de hogeschool en maak je een afspraak voor een PCR-test bij de GGD. Ook als je al gevaccineerd bent vragen we je de zelftest te doen, je kunt immers mogelijk nog steeds anderen besmetten.

Let op: gebruik de zelftest alleen als je géén klachten hebt. Is dat wel het geval? Blijf dan thuis en laat een PCR-test doen bij de GGD.

Ben je aankomend student?
In de MyStart-app vind je meer informatie over het gebruik van de zelftesten.

Ben je al student bij Inholland?
Dan vind je op Iris meer informatie over het gebruik van de zelftesten via inholland.nl/zelftest of zoek op ‘zelftesten’ via Weten & Regelen op Iris.