Den Haag,
12
oktober
2023
|
22:00
Europe/Amsterdam

Nieuw BusinessLoket070 opent de deuren

Vanaf begin september is het nieuwe BusinessLoket070 geopend bij Inholland Den Haag. Een team van 6 enthousiaste Business Studies-studenten geeft hier, onder begeleiding van 2 docenten, gratis advies aan (startende) ondernemers in regio Den Haag en werken diverse onderzoeksopdrachten uit. Ondernemers kunnen bij het BusinessLoket070 terecht met verschillende ondernemersvraagstukken op het gebied van marketing, processen en systemen, communicatie, HR en promotie. De inloopspreekuren zijn op maandag en woensdag van 10.00-14.00 uur. 

Ieder halfjaar gaat er een nieuwe groep studenten aan de slag bij het BusinessLoket070 om zo de nodige praktijkervaring op te doen en hun (externe) netwerk uit te breiden. Het BusinessLoket070 is geopend onder de vlag van FutureWorks The Hague. Daaronder valt ook de Rechtswinkel070, dat tevens gevestigd is op het plein aan de Theresiastraat. Met de uitbreiding van het BusinessLoket070 kan FutureWorks The Hague de dienstverlening in de regio nog verder verstevigen. 
 

Naast dat wij ondernemers voorzien van gratis advies, zijn we ook veel bezig met netwerken. Door te netwerken vergroten we de naamsbekendheid van het BusinessLoket en krijgen wij nieuwe opdrachten erbij. Zo hebben we laatst deelgenomen aan het Miljoenenontbijt 2023 in Den Haag. Een groot en leerzaam evenement, ideaal voor het uitbreiden van je netwerk!

Daphne Pronk, Business Studies student