Den Haag,
07
februari
2022
|
14:21
Europe/Amsterdam

Nieuwe openbare masterclass master Leren en Innoveren

gs-ms-inholland21-1

De masterclasses van de  master Leren en Innoveren waren eerder een groot succes! Veel onderwijscollega’s van binnen en buiten Hogeschool Inholland volgden de masterclasses. De sprekers voor het tweede semester zijn bekend (11 februari en 22 april) en ook nu kun je er weer bij zijn. Geef je snel op! 

De masterclasses zijn een belangrijk onderdeel van de master Leren en Innoveren en worden gegeven door sprekers van binnen en buiten Hogeschool Inholland. De master streeft ernaar een kennisinstituut te zijn waar we verantwoordelijkheid nemen voor elkaars organisatievraagstukken en bijdragen aan innovatieve oplossingen. Daarbij past het om de masterclass open te stellen voor andere belangstellenden. Veel onderwijscollega’s van binnen en buiten Hogeschool Inholland volgden de eerdere masterclasses en ook nu zijn deelnemers van buitenaf hartelijk welkom.  

Het programma is als volgt:

 • Vrijdag 11 februari (online)        
  Emeritus prof. dr. Jan van den Akker geeft een masterclass over curriculumvernieuwing. Hij verkent perspectieven bij curriculumvernieuwing op het niveau van de opleiding en/of school met ons. 

  • 09:30 - 10:15 uur: Vragen voorbereiden in breakout-groepjes
  • 10:15 - 12:00 uur: Prof. Jan van den Akker deelt zijn expertise aan de hand van de vragen 
    
 • Vrijdag 22 april (online) 
  dr. Remco Coppoolse (Hogeschool Utrecht) geeft een masterclass over dynamisch innovatiemanagement. Het proces van onderwijsvernieuwing is in veel gevallen lastig te benaderen als een geplande verandering, omdat de context waarin de verandering zich afspeelt zeer dynamisch is. Een gewenste verandering is dan meer gebaat bij een stap-voor-stap-aanpak.

Aanmelden  
Je bent van harte welkom om bij de hele sessie of alleen bij het vraag en antwoord deel aan te sluiten. Geef je snel op want er is maar een beperkt aantal gratis plaatsen beschikbaar. Aanmelden doe je door een e-mail te sturen naar: master.lereneninnoveren@inholland.nl  Je ontvangt dan van ons de link naar de masterclass.