05
september
2023
|
08:00
Europe/Amsterdam

Ondernemen en studeren? Dat kan bij Inholland!

Doe mee aan een van de programma's van Start Up Campus Haarlem

SUCH september

Een eigen bedrijf starten of laten groeien tijdens je studie is zo gek nog niet! Steeds meer studenten schrijven zich in bij de Kamer van Koophandel en verdienen zo hun eigen geld. Of het nu gaat om een eigen duurzame kledinglijn, optreden als artiest of dropshipping.

De vrijheid, het klantcontact en verdienen waar en wanneer je wilt zijn de meest gehoorde redenen voor ondernemerschap. Start Up Campus Haarlem begrijpt dat en is er om jou als student maximaal te ondersteunen in jouw ondernemerschap. Of je nu wilt beginnen of groeien met een onderneming. 

Spreekt dit je aan en ben je dedicated om met een groep ondernemers aan de slag te gaan? Doe dan mee aan ons programma van vijf maanden. 

Iedere maand profiteer je van gratis workshops, netwerkevents en coaching. Je leert jezelf beter kennen, je leert van elkaar en ontmoet potentiële business partners en klanten. 

Starten als ondernemer 
Loop je rond met een goed idee of wil je graag beginnen met een eigen onderneming maar weet je niet hoe? Dan is dit de uitgelegen kans om het te gaan ontdekken. In vijf maanden tijd leer je alles over het maken van een businessplan, jezelf als ondernemer en het vinden van bijvoorbeeld je eerste klant. 

Tijdsinvestering: 8-10 uur per maand. 
Duur: oktober 2023 – februari 2024 

Meer info en aanmelden.

SUCH september2

Groeien als ondernemer 
Ben jij al aan het ondernemen en heb jij minstens één betalende klant? Dan is dit programma echt wat voor jou. In vijf maanden tijd werk je onder andere aan jouw op groei gerichte mindset, sales, slim boekhouden en breng je focus aan in jouw ondernemerschap. We garanderen je een uitbreiding van je netwerk, praktische tools die je direct kunt toepassen en persoonlijke groei. 

Tijdsinvestering: 8-10 uur per maand 
Duur: september 2023 – februari 2024 

Meer info en aanmelden.

Start your own business - Engelstalig
Als je geen Nederlands spreekt, maar je niet kan wachten om te starten met ondernemen, zijn we er ook voor jou! Het Start-programma wordt ook in het Engels aangeboden. Dit programma heet: Start your own business. Hierin besteden we onder andere aandacht aan het zaken doen in Nederland. Ook werk je aan jouw businessmodel en leer je jezelf te pitchen. Ook dit duurt vijf maanden,  een programma vol met inspirerende workshops en coaching.

Tijdsinvestering: 8-10 uur per maand.
Duur: oktober 2023 – februari 2024.

Meer info en aanmelden.

Meer weten? 
Alle workshops worden gegeven bij Start Up Campus Haarlem – Bijdorplaan 15 in Haarlem. 
Wil je mee doen of heb je vragen? Mail of app Jorien: 06 1527 9259 
www.startupcampushaarlem.nl of www.instagram.com/startupcampushaarlem.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.