15
januari
2024
|
07:42
Europe/Amsterdam

Ondernemen en studeren? Dat kan bij Inholland!

Start Up Campus

Een eigen bedrijf starten of laten groeien tijdens je studie, is zo gek nog niet! Steeds meer studenten schrijven zich in bij de Kamer van Koophandel en verdienen zo hun eigen geld. Of het nu gaat om een eigen duurzame kledinglijn, optreden als artiest of dropshipping. 

For the English version, click here

De vrijheid, het klantcontact en geld verdienen waar en wanneer je wilt, zijn de meest gehoorde redenen voor ondernemerschap. Start Up Campus Haarlem begrijpt dat en is in het leven om jou als student van Hogeschool Inholland maximaal te ondersteunen in jouw onderneming. Of je nu wilt beginnen of groeien met een onderneming. Spreekt dit je aan en ben je dedicated om met een andere groep ondernemers aan de slag te gaan? Doe dan mee aan ons programma van vijf maanden!

Iedere maand profiteer je van gratis workshops, netwerkevents en coaching. Je leert jezelf beter kennen, je leert van elkaar, ontmoet potentiële business partners en klanten.

_DSF5095

Starten als ondernemer
Loop je rond met een goed idee of wil je graag beginnen met een eigen onderneming maar weet je niet hoe? Dan is dit de uitgelezen kans om het te gaan ontdekken. In vijf maanden tijd leer je alles over het maken van een businessplan, jezelf als ondernemer en het vinden van bijvoorbeeld je eerste klant.

Tijdsinvestering: 8 tot 10 uur per maand.
Duur: maart 2024 tot en met juni 2024

Aanmelden voor ons Start programma (NL) kan nu via: Aanmelden Start programma

_DSF5071

Groeien als ondernemer
Ben jij al aan het ondernemen en heb jij minstens één betalende klant? Dan is dit programma echt wat voor jou. In vijf maanden tijd leer je alles over jouw growth mindset, sales & acquisitie, slim boekhouden, beleggen en breng je focus aan in jouw ondernemerschap. We garanderen je een uitbreiding van je netwerk, praktische tools die je direct kunt toepassen en persoonlijke groei.

Tijdsinvestering: 8 tot 10 uur per maand
Duur: februari 2024 tot en met juni 2024

Aanmelden voor ons Groei programma kan nu via: Aanmelden Groei programma

Start your own business – ENG
Do you have a great idea? Would you like to start your own business but don’t know how? Then this is the perfect opportunity to find out. In five months, you will learn everything about doing business in the Netherlands, making a business plan and how to present yourself to your first clients.

Time investment: 8-10 hours per month.
Duration: March 2024 – June 2024

Sign up for our Start Up programme (ENG).

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.