Alkmaar,
28
mei
2020
|
10:54
Europe/Amsterdam

Op zoek naar technische uitdagingen? We hebben opdrachten voor je!

Zoek je actuele innovatieve vraagstukken voor je stage, een project of afstudeeropdracht? Kijk dan op de nieuwe intranetpagina TOI Onderzoeksprojecten. Daar vind je tientallen technische onderzoeksprojecten waar je actief aan mee kunt werken.

Samen met het werkveld doet Inholland praktijkgericht onderzoek om nieuwe ideeën en technologieën te ontwikkelen en te implementeren. De opdrachten zijn met name geschikt voor studenten van technische opleidingen (uit ons domein Techniek, Ontwerpen & Informatica). Ook zijn er opdrachten die interessant zijn voor studenten van economische, groene opleidingen en zorgopleidingen (domeinen Business, Finance & Law, Agri, Food & Life Sciences, Gezondheid, Sport en Welzijn).

De actuele opdrachten komen voort uit twee actuele grote platforms waarin we onderzoek doen: TechValley en TerraTechnica. Voor veel studenten ook wel bekend van het stage-evenement Mix & Match Digital, waar zij via Instagram Live vragen konden stellen aan de mensen achter TechValley en TerraTechnica. 

TechValley
Ruim 35 Noord-Hollandse machinebouwers hebben zich verenigd in het netwerk TechValley. Zij hebben diverse uitdagingen voor je op het gebied van robotica, big data, smart industry en predictive maintenance. Werk mee aan oplossingen voor deze uitdagingen en help de machinebouwindustrie aan een blijvend leidende marktpositie in Nederland! Lees meer over TechValley

Ga naar de opdrachten!

TerraTechnica
Ondernemers, studenten, onderzoekers, provincie en gemeenten maken zich in het netwerk TerraTechnica sterk voor een duurzame wereld. TerraTechnica is hét expertise- en innovatieplatform van Nederland voor lokale energiesystemen. Werk mee aan de energietransitie en help ondernemers en overheden aan nog betere oplossingen voor hun uitdagingen. Hier krijg je de kans om ervaring en kennis op te doen in een breed netwerk door te werken aan interessante duurzame energieprojecten.

Ga naar de opdrachten!