Rotterdam,
29
februari
2024
|
09:27
Europe/Amsterdam

Samen leren en ondernemen

Jaarplan 2024 voor locaties Rotterdam & Dordrecht

Alles wat we doen, doen we voor de student, zoals onze missie in het Strategisch plan zegt: Wij leiden zelfstandig denkende professionals op en ontwikkelen praktijkgerichte kennis om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de inclusieve wereld van morgen. Onze kernwaarden helpen daarbij: ‘Persoonlijk & dichtbij: we kennen elkaar’, ‘We durven van elkaar te leren’ en ‘Inclusief - iedereen hoort erbij’.

Vanuit deze missie en kernwaarden maakten we het jaarplan voor Rotterdam en Dordrecht. Met andere woorden, op locatie ontwikkelen we steeds meer in lijn met de hele organisatie. Onze collega’s lichten hieronder de plannen toe in korte audiofragmenten. 

Audiofragmenten

Nahied Rezwani: Inleiding
Nellie Donker: Flexibel en interdisciplinair werken
Jennifer Swint: Innovatiemotor van de regio & Profilerende thema’s
Elsbeth Veldhuijzen: Studentenwelzijn
Frank Picard: Studentgerichte dienstverlening
Emiel Akkermans: Werving & Instroom
Bregje Peeters-Schrier: Organisatie

We realiseren ons dat intensiever samenwerken nodig is om de veelheid aan veranderingen binnen onze organisatie goed te laten verlopen, om efficiënter te werken en om het Inhollandgevoel te versterken. En we ervaren dat dat echt een uitdaging is, omdat veranderen naast het dagelijks werk extra energie kost. Bereidwilligheid daartoe is de eerste stap en dat zien jullie terug in dit plan. 

Lees het hele plan
Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.