21
december
2023
|
09:35
Europe/Amsterdam

SPARK! The journey continues..

Opbrengsten pionierfase SPARK nu ingezet in vernieuwde curricula domein Creative Business

SPARK Praatplaat def

Wellicht heb je al eens van ons gehoord? Wij zijn SPARK. Een gemêleerde groep collega’s van zes verschillende opleidingen uit het domein Creative Business. Samen hebben wij de afgelopen jaren- met een intercultureel besef van onze externe omgeving- trainingen ontwikkeld, getest én verder aangescherpt rondom de 21st Century Skills zoals empathie, leiderschap en inclusie. 

For English press here.

Voor een goed overzicht kijk je op Welkom bij SPARK (sharepoint.com)  of Welcome to SPARK! (sharepoint.com). Check daar ons aanbod aan activiteiten!

1 januari; nieuwe kansen

SPARK heeft enkele jaren mogen pionieren om te onderzoeken hoe het is om over opleidingen heen samen onderwijs te ontwikkelen voor studenten van verschillende opleidingen. Resultaat van al dat harde werken is dat collega’s van de opleidingen goed en met plezier samenwerken in het vernieuwde onderwijs van het domein. 

En in 2024 bouwen we verder! 

Wij zijn super trots dat het domein CRB het nog grootser aan gaat pakken.  Want SPARK als Skills hub stopt per 1 januari 2024 (en ontwikkelt binnen het domein CRB geen nieuwe trainingen meer) maar gaat deel uitmaken van een breder ontwikkeltraject voor het keuzeonderwijs in jaar 3/4. Binnenkort veel meer hierover….

Wil je meer weten over bepaalde onderwerpen of trainingen? Neem dan contact op met SPARK. Wij kunnen samen met jou kijken hoe we de ontwikkelde onderwijsactiviteiten blended in je opleiding kunnen inbedden. Eventueel met een train-de-trainer of extra didactische ondersteuning voor een activerende Blend (o.a. Moodle), al naar gelang je behoefte. 

In het kader van “durf van elkaar te leren” hopen we dat je onze onderwijsactiviteiten wilt implementeren in je opleiding. En daarnaast staan wij natuurlijk altijd open voor feedback!

Het SPARK-team

Fiona Verhoek – projectleider SPARK; teamleider opleiding Communicatie
Esther Kuindersma – onderwijskundige SPARK; beleidsadviseur in staf CRB
Annemiek Scholten - contactpersoon onderwijsontwikkeling, blended learning & digitale onderwijsmiddelen; beleidsadviseur in staf CRB
Babs Geerlings – contactpersoon Mens zijn; docent Creative Business
Martijn Mesman – contactpersoon Authentic Leadership & The Trip; docent Leisure Management
Ouafila Bejja-Essayah – contactpersoon Empathic Design Research en Inclusie; docent Facility Management 
Roksela Miha – contactpersoon Internationalisering, Cultural Intelligence; docent Tourism Management
Cecile Brand – contactpersoon Formatieve Evaluatie (voor coaches); docent Tourism Management