08
mei
2023
|
12:04
Europe/Amsterdam

Wat vind jij van ChatGPT binnen het onderwijs?

Collega Babs Geerlings onderzoekt ChatGPT in het kader van haar studie Media Innovation

Chat GTP

For English press here.

Studenten experimenteren al op verschillende manieren met ChatGPT ter ondersteuning van hun onderwijs. Collega Babs Geerlings doet voor haar Masterthesis Media Innovation onderzoek naar ChatGPT. Voor haar onderzoek wil ze weten hoe jij als collega tegenover ChatGPT staat en in hoeverre je ChatGPT accepteert en gebruikt. Je deelname zal bijdragen aan verdere ontwikkelingen binnen Inholland.

De laatste jaren is kunstmatige intelligentie (AI) een van de snelst ontwikkelende technologieën. Een AI-technologie die sinds november 2022 veelvuldig in het nieuws is, is ChatGPT. ChatGPT is een groot taalmodel dat antwoord kan geven op elke vraag. Instellingen voor hoger onderwijs worden geconfronteerd met studenten die hier op verschillende manieren gebruik van maken om hun onderwijs te ondersteunen. Daarom is er meer inzicht nodig om te zien hoe we bij Hogeschool Inholland hiermee omgaan.

Het onderzoek duurt ongeveer 10 minuten. De antwoorden worden volledig vertrouwelijk behandeld.

De Nederlandse versie van het onderzoek naar ChatGPT binnen Inholland kun je invullen via deze link. Je kunt ook de QR-code scannen.
ChatGPT in Inholland NED qrcode