Den Haag,
17
april
2020
|
15:10
Europe/Amsterdam

Webinar master Leren en Innoveren over gespreid leiderschap

Kunnen teams functioneren zonder een formele leider?

Op 17 april zou oorspronkelijk de openbare masterclass over gespreid leiderschap bij de master Leren en Innoveren plaatsvinden. Vanwege de coronamaatregelen wordt dat nu een openbare interactieve webinar op 24 april. Meld je snel aan!

Tijdens de interactieve webinar met Frank Hulsbos (Academie voor Gespreid Leiderschap) en Jeroen Bottema (Hogeschool Inholland) staan de vragen van de deelnemers over gespreid leiderschap centraal. Want kunnen teams functioneren zonder een formele leider?

Frank Hulsbos over gespreid leiderschap: “Ik zou gespreid leiderschap niet zien als iets wat helemaal anders is dan formeel leiderschap. Gespreid leiderschap betekent dat je probeert om zoveel mogelijk ruimte te scheppen voor invloed op basis van een grote diversiteit aan kwaliteiten, kennis en expertise. En daar is de schoolleider, of de teamleider, ook een onderdeel van.”

Tijdens de webinar is er ruimte om met Frank Hulsbos in gesprek te gaan over dit thema. Kijk alvast naar Frank Hulsbos in gesprek met Tjip de Jong in Tjipcast.

Wanneer: 24 april 2020, 10.00-12.00 uur

Aanmelden bij Ellen Galama: master.lereneninnoveren@inholland.nl