Delft,
28
april
2020
|
08:46
Europe/Amsterdam

Wij Inholland award 2020: Bonborange

Jaarlijks worden er meer dan 10.000 vrachtwagens aan sinaasappelschillen weggegooid. Zonde vinden Myléne Lesscher, Julian Holthuijsen en Mariël Desloover, studenten Food, Commerce and Technology uit Delft. Zij bedachten Bonborange. Chocolade met reststromen van geperste sinaasappels.

Wie is de baas? Wat is hun meest gênante moment geweest? En waarom gaan ze de Wij Inholland-award winnen? Bekijk hieronder de introductievideo. 

Verdient Bonborange jouw stem? Ga naar wijinholland.nl.

Deze video is opgenomen vóór de maatregelen rondom het coronavirus. 

Wij Inholland award

Met de Wij Inholland award krijgen studenten een podium waarop zij zich met een innovatief project kunnen onderscheiden. De geselecteerde projecten zijn innovatief op één of meer van de Inholland-thema’s gezond, duurzaam en creatief. Ook zijn de projecten multidisciplinair, hebben een toegevoegde waarde voor de regio en wordt er samengewerkt met een bedrijf, instelling of gemeente. Het winnende studententeam krijgt ondersteuning om het project verder te brengen en een cheque ter waarde van 2.000 euro.

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Retta van Groeningen
28
April
2020
Beste Mylène, Julian en Mariël en de andere groepsleden,

Volgens mij was ik de grootste sponsor van jullie van de docenten. Ik stond meteen al achter jullie concept en ik hoop dat jullie er in de toekomst mee doorgaan. De bonbon smaakte heerlijk en ik had er graag meer van gekocht. Nu even de prijs winnen nog natuurlijk.
Groeten,

Retta