Delft,
24
mei
2019
|
09:02
Europe/Amsterdam

Wij Inholland-kandidaten uitgenodigd voor talentenshow

4 juni bij het World Horti Center in Naaldwijk

Marije Gelderloos en Mabel Engels, die met hun innovatieve product VeggieSlices, meedoen aan de Wij Inholland award mogen 4 juni hun innovatieve product presenteren tijdens het MeetUp4-programma ‘Verzilver je talent’ van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Bij het World Horti Center in Naaldwijk vertellen de studenten Food Commerce & Technology van Inholland Delft over hun leer- en werkervaringen tijdens de ontwikkeling van hun product. Ook het Wij Inholland-project Green Meeting Rooms komt presenteren.

Studenten uit verschillende disciplines komen vaak tot onverwachte innovaties en dat is interessant voor bedrijven. Het programma ‘Verzilver je talent’ van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat verbindt talentenprogramma’s waarin studenten, docenten en bedrijfsleven samen werken aan innovatieve oplossingen voor maatschappelijke opgaven.

In de talentenprogramma’s wordt gewerkt aan complexe maatschappelijke vraagstukken, die alleen oplosbaar zijn door samen te werken tussen disciplines, sectoren en partijen. De inzet hierbij is om verbindingen tussen verschillende vakgebieden te leggen (cross-overleren) binnen en buiten sectoren en te ondernemen vanuit diverse culturele achter gronden. Het programma maakt zichtbaar wat er gebeurt in deze talentenprogramma’s, stimuleert samenwerking en brengt inspirerende voorbeelden onder de aandacht én helpt de talentenprogramma’s zich verder te ontwikkelen.

Naast de presentatie van Marije en Mabel staan presentaties op het programma van diverse lopende successen, samenwerkingen en workshops van hbo’ers en mbo’ers. De MeetUp4 duurt van 12.00 tot 17.00 uur in het World Horti Center te Naaldwijk.

Bekijk het programma en meld je aan voor deze bijeenkomst.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.