Maatwerk Zorg en Welzijn

Is jouw organisatie actief in de sector zorg en welzijn? Dan heb je te maken met een vakgebied dat volop in beweging is en blijft. Veranderende wet- en regelgeving, krapte op de arbeidsmarkt, vergrijzing, samenwerkingsverbanden met zorgverzekeraars en toenemende ICT-mogelijkheden zijn de uitdagingen van deze tijd. Daarnaast krijg je als organisatie te maken met cliënten die in een vrijere markt bewuster de hulpvraag beoordelen op kwaliteit en prijs. 

Kortom: een veranderende omgeving die een flexibele en professionele instelling vraagt. Met oog voor deze ontwikkelingen en de gevolgen voor jouw organisatie en medewerkers willen wij jou met onze maatwerk- en incompanymogelijkheden op post-hbo en hbo-/masterniveau de juiste ondersteuning bieden.

Je kunt samen met jouw collega's bij één van onze vestigingen een maatwerktraject volgen, maar ook 'incompany' bij jouw organisatie of (zorg- en welzijns)instelling.

Inspiratie voor maatwerkprogramma's

Hieronder vind je een selectie van recente en succesvolle maatwerktrajecten die wij voor opdrachtgevers hebben uitgevoerd. Een greep uit het aanbod:

Persoonlijk advies of meer informatie?

Voor meer informatie over incompany- en maatwerktrajecten ben je van harte welkom om contact op te nemen met een van onze opleidingsadviseurs via T: 088 466 30 30. 

Waarom kies je voor Inholland Academy?

  1. Deelnemers en maatwerkklanten waarderen onze opleidingen met een 9+
  2. Inholland Academy biedt gecertificeerde programma's, het gehele aanbod is CEDEO-erkend
  3. Je krijgt praktijkgericht onderwijs van betrokken en enthousiaste vakdocenten
  4. Jouw netwerk groeit: je ontmoet andere professionals en wisselt ervaringen uit
  5. Met 10 leslocaties zijn we goed bereisbaar
  6. Onze opleidingen bieden we ook op maat aan: incompany of op een leslocatie

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030