Maatwerk-/incompanytrajecten Zorg en Welzijn

Is jouw organisatie actief in de sector zorg en welzijn? Dan heb je te maken met een vakgebied dat volop in beweging is en blijft. Veranderende wet- en regelgeving, krapte op de arbeidsmarkt, vergrijzing, samenwerkingsverbanden met zorgverzekeraars en toenemende ICT-mogelijkheden zijn de uitdagingen van deze tijd. Daarnaast krijg je als organisatie te maken met cliënten die in een vrijere markt bewuster de hulpvraag beoordelen op kwaliteit en prijs. 

Kortom: een veranderende omgeving die een flexibele en professionele instelling vraagt. Met oog voor deze ontwikkelingen en de gevolgen voor jouw organisatie en medewerkers willen wij jou met onze maatwerk- en incompanymogelijkheden op post-hbo en hbo-/masterniveau de juiste ondersteuning bieden.

Je kunt samen met jouw collega's bij één van onze vestigingen een maatwerktraject volgen, maar ook 'incompany' bij jouw organisatie of (zorg- en welzijns)instelling.

Inspiratie voor maatwerkprogramma's

Hieronder vind je een selectie van recente en succesvolle maatwerktrajecten die wij voor opdrachtgevers hebben uitgevoerd. Een greep uit het aanbod:

Persoonlijk advies of meer informatie?

Voor meer informatie over incompany- en maatwerktrajecten ben je van harte welkom om contact op te nemen met een van onze opleidingsadviseurs via T: 088 466 30 30. 

Hoe komt een maatwerk-/incompanyprogramma tot stand?

1
Stap 1. Kennismakingsgesprek

Is er een opleidingsvraag binnen jouw team of organisatie? Neem dan vooral contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen met onze ervaren opleidingsadviseurs verken je de specifieke behoefte van jouw organisatie. Hierdoor ontstaat een zo compleet mogelijk beeld van de scholingsvraag en het gewenste resultaat van de opleiding.

2
Stap 2. Offerte

Wij vertalen jouw wensen naar een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte. Hierin vind je uitgebreide informatie over o.a. het programma, aantal bijeenkomsten, de docenten, leeropbrengsten, certificering en benodigde investering. 

3
Stap 3. Voorbereiding

Na overeenstemming over de offerte gaan wij voor jou aan de slag. Het programma wordt verder uitgewerkt, het rooster wordt definitief vastgesteld, de digitale leeromgeving wordt klaargezet en docenten worden ingepland. Ook laten wij weten hoe jouw collega's zich kunnen voorbereiden op de opleiding.

4
Stap 4. Uitvoering

De opleiding start! Wij leren jouw collega's de theorie en vaardigheden voor de praktijk van morgen, overmorgen en daarna. Zo pluk je als organisatie direct de vruchten van het programma. Tijdens de uitvoering staan onze docenten, opleidingsadviseurs en -coördinatoren uiteraard klaar om jullie verder te helpen.

5
Stap 5. Nazorg

Na afloop evalueren we gezamenlijk het volledige maatwerkprogramma. Wat heeft het de deelnemers én de organisatie gebracht? Zijn de leeropbrengsten zichtbaar in de praktijk? En is er na verloop van tijd wellicht behoefte aan extra verdieping naar aanleiding van ontwikkelingen in de markt?

Waarom kies je voor Inholland Academy?

  1. Deelnemers en maatwerkklanten waarderen onze opleidingen met een 9+
  2. Inholland Academy biedt gecertificeerde programma's, het gehele aanbod is CEDEO-erkend
  3. Je krijgt praktijkgericht onderwijs van betrokken en enthousiaste vakdocenten
  4. Jouw netwerk groeit: je ontmoet andere professionals en wisselt ervaringen uit
  5. Met 10 leslocaties zijn we goed bereisbaar
  6. Onze opleidingen bieden we ook op maat aan: incompany of op een leslocatie

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030