Maatwerk-/incompanytrajecten Onderwijs en Pedagogiek

Steeds meer schoolbesturen en basisscholen kiezen ervoor om via een maatwerk- en/of incompanyprogramma de eigen leerkrachten verder op te leiden en te professionaliseren. Een post-hbo opleiding of module wordt dan in overleg samengesteld en ontwikkeld, of op de eigen locatie verzorgd. Naast dat iedere onderwijsorganisatie zijn eigen uitdagingen en ontwikkelwensen heeft, biedt dit vaak ook praktische voordelen. Ook verzorgen wij regelmatig studiedagen voor scholen en besturen binnen het primair onderwijs.

Samenwerking Inholland: kennis en faciliteiten binnen handbereik

De nauwe samenwerking met Hogeschool Inholland zorgt ervoor dat kennis, docenten, faciliteiten en locaties altijd binnen handbereik zijn. Wil je meer informatie over de maatwerkmogelijkheden voor jouw onderwijsorganisatie? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Mariska Visser
opleidingsadviseur Onderwijs en Pedagogiek

T: 06 2966 6229
E: mariska.visser@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Hoe komt een maatwerk-/incompanyprogramma tot stand?

1
Stap 1. Kennismakingsgesprek

Is er een opleidingsvraag binnen jouw team of organisatie? Neem dan vooral contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen met onze ervaren opleidingsadviseurs verken je de specifieke behoefte van jouw organisatie. Hierdoor ontstaat een zo compleet mogelijk beeld van de scholingsvraag en het gewenste resultaat van de opleiding.

2
Stap 2. Offerte

Wij vertalen jouw wensen naar een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte. Hierin vind je uitgebreide informatie over o.a. het programma, aantal bijeenkomsten, de docenten, leeropbrengsten, certificering en benodigde investering. 

3
Stap 3. Voorbereiding

Na overeenstemming over de offerte gaan wij voor jou aan de slag. Het programma wordt verder uitgewerkt, het rooster wordt definitief vastgesteld, de digitale leeromgeving wordt klaargezet en docenten worden ingepland. Ook laten wij weten hoe jouw collega's zich kunnen voorbereiden op de opleiding.

4
Stap 4. Uitvoering

De opleiding start! Wij leren jouw collega's de theorie en vaardigheden voor de praktijk van morgen, overmorgen en daarna. Zo pluk je als organisatie direct de vruchten van het programma. Tijdens de uitvoering staan onze docenten, opleidingsadviseurs en -coördinatoren uiteraard klaar om jullie verder te helpen.

5
Stap 5. Nazorg

Na afloop evalueren we gezamenlijk het volledige maatwerkprogramma. Wat heeft het de deelnemers én de organisatie gebracht? Zijn de leeropbrengsten zichtbaar in de praktijk? En is er na verloop van tijd wellicht behoefte aan extra verdieping naar aanleiding van ontwikkelingen in de markt?

Waarom kies je voor een post-hbo opleiding Onderwijs en Pedagogiek bij Inholland Academy?

  1. Inholland Academy is al meer dan 20 jaar dé opleider voor leerkrachten basisonderwijs
  2. Wij bieden jou een compleet opleidingsaanbod op alle onderwijsthema's
  3. Deelnemers waarderen onze ervaren topdocenten met een 8,5
  4. Onze opleidingen worden ontwikkeld in samenwerking met de bachelor-, masteropleidingen en lectoraten van Hogeschool Inholland
  5. Onze ervaren opleidingsadviseurs Mariska Visser en Paola Kerkhofs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat je ook in de toekomst voldoet aan de eisen die jouw vak stelt