Diemen

Welkom op onze locatie Inholland Diemen!

Voor een totaaloverzicht van alle (post-hbo) opleidingen, cursussen, trainingen en overige bij- en nascholingsmogelijkheden die wij aanbieden op locatie Diemen klik je op onderstaande button.

Opleidingen in Diemen


Let op: externe locaties voor collegejaar 2020-2021

Vanwege de coronamaatregelen kunnen we tijdelijk geen gebruik maken van de Inholland-locaties. Omdat we het belangrijk vinden dat onze deelnemers óók van elkaar leren en elkaar kunnen ontmoeten, hebben wij voor onze fysieke bijeenkomsten naar alternatieve mogelijkheden gezocht. En we zijn blij dat we hierin geslaagd zijn. Vanaf september gaan we onze opleidingen op een aantal externe locaties verzorgen, waaronder FLX Space in Hoofddorp. Met de keuze voor onze externe locaties waarborgen wij de:

  • veiligheid van onze deelnemers, docenten en medewerkers (1,5 meter afstand)
  • kwaliteit en continuïteit van het onderwijs
  • goede parkeervoorzieningen (minimaliseren van reisbewegingen in het openbaar vervoer)

Openingstijden Inholland Diemen

Alle Inholland-locaties zijn dagelijks geopend van 8.30 tot 17.00 uur om voor reguliere hbo-studenten schriftelijke toetsen en praktijkonderwijs optimaal te kunnen faciliteren. Wel gelden er in de zomerperiode aangepaste openingstijden (zie schema). 

Locatie Gesloten tijdens weken
Rotterdam 31, 32, 33
Dordrecht 30, 31, 32, 33
Delft 31, 32, 33
Den Haag Blijft open
Diemen 31, 32, 33
Amsterdam (OZW) 31, 32, 33
Alkmaar 31, 32, 33  
Haarlem

Blijft open


Hogeschool Inholland Diemen is gevestigd in een bruisende, dynamische omgeving met een rijk palet aan economische activiteiten. De locatie onderhoudt samenwerkingsverbanden met bedrijven, ziekenhuizen, financiële instellingen en gemeenten en staat daardoor middenin de samenleving. Door onderwijs te bieden aan maar liefst 70 verschillende nationaliteiten staat Hogeschool Inholland Diemen model voor de groei van niet-westerse bevolkingsgroepen in de hoofdstad.

Post-hbo opleidingen Diemen | Inholland Academy Diemen

Faciliteiten (o.a. gratis parkeermogelijkheden)

Hogeschool Inholland Diemen ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van het station Diemen-Zuid. Tevens is de locatie goed bereikbaar per auto en beschikt deze over een uitgebreid parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. Uiteraard is er in het gebouw ook een restaurant waar je terecht kunt voor een goede maaltijd. 

Adressen

Bezoekadres
Hogeschool Inholland Diemen
Wildenborch 6
1112 XB Diemen

Postadres
Hogeschool Inholland Alkmaar
Postbus 403
1800 AK Alkmaar

Contact Hogeschool Inholland Diemen
T: 020 495 11 11 (tijdens lesavonden)  

Contact Bedrijfsbureau Inholland Academy
T: 088 466 30 30 (tijdens kantooruren) 
E: academy@inholland.nl
 

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Telefoon
088-4663030