-
Over Inholland Academy

Delft, neem voor de eerstvolgende startdatum contact op met opleidingsadviseur Martijn Haas via T: 06 11127371 of E: martijn.haas@inholland.nl
NB: het theoretische deel van de cursus wordt online verzorgd, het praktijkdeel fysiek op Inholland Delft, met inachtneming van de coronamaatregelen
2,5 dag
28 SBU
certificaat Inholland Academy/MOA
€ 1.295 (inclusief literatuur)
NB: Scholingskosten fiscaal aftrekbaar of in termijnen betalen? Lees verder!
cursus
post-hbo
Harry Vogel werkt als docent Food Commerce and Technology (Voedingsmiddelentechnologie) aan Hogeschool Inholland. Binnen de Profgroep Sensorisch Onderzoek is hij lid van de examencommissie Sensorisch onderzoeker A en B. Deze commissie, bestaande uit sensorische onderzoekers uit bedrijfsleven en onderwijs, verzorgt de examens onder auspiciën van NIMA en MOA. Ook verzorgd hij regelmatig trainingen Sensorisch Onderzoeker A voor de MOA.
Vera van Stokkom is sinds 2013 docent-onderzoeker bij de opleiding Food Commerce and Technology. Zij geeft les in sensoriek, onderzoeksmethodieken en voeding & gezondheid. In 2018 is zij gepromoveerd aan de Wageningen Universiteit met haar proefschrift: ‘Vegetable Acceptance, a bittersweet story. The role of taste in acceptance of vegetables.’ Zij heeft diverse artikelen gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften zoals Food Quality and Preference, Appetite en Food Research International.
Deze cursus wordt afgesloten met een examen en assessment.
Brinkman, J.H.M. (2020, 6e herz. druk) Proeven van Succes: sensorisch onderzoek: technieken, procedures en toepassingen, Amsterdam , CLOU
Kilcast, D. (2010) Sensory Analysis for Food and Beverage Quality Control A Practical Guide, Woodhead Publishing
Diverse artikelen (bij de prijs inbegrepen)
Inholland Academy en MOA (Profgroep Sensorisch Onderzoek) zijn een samenwerking aangegaan met als doel om het kennisniveau op gebied van sensorisch onderzoek bij medewerkers in voedingsmiddelenbedrijven te verhogen. In gezamenlijkheid is een doorlopende leerlijn ontwikkeld bestaande uit onderstaande cursussen:
Cursus Sensorisch Onderzoeker A
Cursus Sensorisch Onderzoeker B
Cursus Sensorisch Onderzoek (verbreding 1): Kwaliteitscontrole
Cursus Sensorisch Onderzoek (verbreding 2): Marketing
Cursus Sensorisch Onderzoek (verbreding 3): Productontwikkeling
Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.
Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.
Download brochure
Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!
Martijn Haas
opleidingscoördinator
Stel je vraag aan Martijn
T: 06 11127371 | 088 466 30 30
E: martijn.haas@inholland.nl
Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!