Oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn

Startdata

Neem voor de eerstvolgende startdatum contact op via gsw.academy@inholland.nl 
 

Locatie

De lessen vinden in plaats in het Centrum voor Zorg & Welzijn Slotervaart (oude Slotervaart Ziekenhuis) in Amsterdam.


Duur

Het oriëntatieprogramma start 6 september 2021 en duurt minimaal 6 weken en maximaal 6 maanden. Dit is afhankelijk van hoe snel je een keuze hebt gemaakt voor een beroep en hoe snel je aan de slag kunt in de praktijk. Je kunt 8 keer per jaar instromen.

Waardepapier

Als je het oriëntatieprogramma goed doorloopt, ontvang je een certificaat oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn en mogelijk deelcertificaten voor mbo.

Investering

De kosten voor het oriëntatieprogramma en de begeleiding bedragen € 1.980 per persoon (vrijgesteld van BTW), inclusief lesmateriaal. Vaak kun je in aanmerking komen voor een vergoeding. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact op nemen bij het Leerwerkloket bij jou in de regio. Vind je Leerwerkloket op www.leerwerkloket.nl.

Handig om te weten
Voor veel van onze opleidingen zijn er aantrekkelijke subsidies. Of misschien wil je in termijnen betalen? Bekijk hier de mogelijkheden.

Type

Oriëntatieprogramma

Niveau

Van mbo tot hbo

Inschrijving

Meld je eenvoudig aan voor het oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn via www.houseofskillsregioamsterdam.nl. Na deze aanmelding ontvang je op het e-mailadres dat je hebt opgegeven een bevestiging. Daarna word je uitgenodigd voor een intakegesprek en wordt bekeken of je aan het programma mee kunt doen.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Pauline van Vegten voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Pauline
T: 06 2966 6230
E: gsw.academy@inholland.nl
Aanwezig: ma, di, woe (tot 12.00 uur) en do

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven