Opleiding Praktijkondersteuning in de huisartsenpraktijk (POH) met voortraject

Preventie, voorlichting en zorg voor chronisch zieke patiënten.

De praktijkondersteuner (POH) is onmisbaar in de huisartsenpraktijk van tegenwoordig. Hij of zij neemt een unieke, zelfstandige positie in, naast de huisarts en doktersassistente. Als POH houd je jezelf bezig met preventie, monitoring, begeleiding, voorlichting en educatie bij specifieke groepen patiënten, in het bijzonder die met chronische aandoeningen.

Je leert de patiënt omgaan met zijn beperkingen, stimuleert de zelfredzaamheid en een gezonde leefstijl. Ook speel je als POH vaak een coördinerende rol in de samenwerking tussen wijkteams en andere zorgverleners.

Heb jij de ambitie om praktijkondersteuner in de huisartsenpraktijk te worden? Deze opleiding POH met voortraject, speciaal bedoeld voor doktersassistenten en mbo-verpleegkundigen, bereid jou hier helemaal op voor.

Lees meer over de post-hbo opleiding POH met voortraject

niveau
post-hbo
duur
38 bijeenkomsten
locatie
Diemen

Praktijkondersteuner Huisartsenzorg Marc Mulder en opleidingscoördinator Mies van Amersfoort delen in onderstaande video hun persoonlijke ervaringen met de opleidingen Praktijkondersteuning in de Huisartsenzorg.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Pauline van Vegten voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Pauline
T: 088-4663030
E: gsw.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Christèle van der Sluijs:

Vraag het Christèle
E: christele.vandersluijs@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven POH met voortraject