Praktijkverpleegkundige in het verpleeghuis en de verstandelijk gehandicaptenzorg (vgz), voortraject

Leg een sterke basis voor de post-hbo opleiding Praktijkverpleegkundige in het verpleeghuis en de vgz

Binnen de post-hbo opleiding Praktijkverpleegkundige in het verpleeghuis en de verstandelijk gehandicaptenzorg (PVVG) wordt een groot appèl gedaan op kennis en vaardigheden op het gebied van klinisch redeneren, onderzoek, schrijven en het reflecteren op de beroepsuitoefening op hbo-niveau. Daarnaast worden van jou als deelnemer goede studievaardigheden en een grote mate van zelfstandigheid verwacht.

Voor alle verpleegkundigen die willen gaan deelnemen aan de opleiding en die behoefte hebben aan extra voorscholing op hbo-niveau, is dit voortraject ontwikkeld. Met deze korte scholing ben je optimaal voorbereid op de PVVG-opleiding en wordt de kans op studiesucces aanzienlijk vergroot. Ook kun je de opgedane kennis en vaardigheden vanaf het begin van de opleiding meteen gebruiken bij jouw eigen beroepsuitoefening.

Lees meer over het voortraject Praktijkverpleegkundige in het verpleeghuis en de vgz

niveau
hbo
duur
4 bijeenkomsten in 3 maanden
locatie
Diemen

Interesse in dit voortraject? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Pauline van Vegten voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Pauline
T: 06 2966 6230
E: gsw.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Christèle van der Sluijs:

Vraag het Christèle
E: christele.vandersluijs@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit voortraject iets voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven

Waarom kies je voor een opleiding Huisartsenzorg en Verpleegkunde bij Inholland Academy?

  1. Persoonlijk onderwijs; je kunt echt op ons rekenen. Je krijgt de begeleiding die jij nodig hebt om de opleiding te kunnen volgen. Als daarvoor iets extra’s nodig is, doen we alles om dat voor elkaar te krijgen. De coördinator van de opleiding is jouw persoonlijke leercoach.
  2. Opleidingen voldoen aan de meest recente, landelijke competentieprofielen. We zijn actief betrokken in landelijke samenwerkingen. Dat is niet alleen belangrijk om up-to-date te blijven, maar ook om ontwikkelingen te vertalen naar vakinhoudelijk en onderwijskundig perspectief.
  3. Bij ons draait alles om kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Het is betekenisvol, interactief en direct toepasbaar in jouw praktijk. We evalueren de ervaringen met onze deelnemers. De examen- en adviescommissie houden toezicht op de kwaliteit.
  4. Het praktijkleren (de stage) is een krachtige leeromgeving voor jouw eigen leerontwikkeling. Naast jouw persoonlijke begeleiding, dragen we ook zorg voor de ondersteuning van de praktijkbegeleiders.
  5. Je ontvangt een waardevol diploma; geaccrediteerd door kwaliteitsregisters. Jouw behaalde PE-punten worden door ons ingevoerd.
  6. Onze docententeams zijn samengesteld uit ervaren, bevlogen didactische en werkveld professionals. Een vast team dat de samenhang van de opleiding en voortgang van de deelnemers monitort.
  7. Deelnemers vormen met elkaar een krachtig leernetwerk. Tijdens en ook na de opleiding vindt uitwisseling van vraagstukken, ervaringen en expertise plaats.