Vakspecialist drama

Start

  • Haarlem, woensdag 5 oktober 2022
    (15:15 - 18:15 uur, bekijk lesrooster)
  • Rotterdam, woensdag 19 oktober 2022
    (14:30 - 17:30 uur)


Duur

15 bijeenkomsten in 1 jaar

NB: afhankelijk van landelijke coronamaatregelen kan het nodig zijn om fysieke bijeenkomsten te moeten verplaatsen, hierover word je uiteraard vroegtijdig geïnformeerd.

Studiebelasting

200 uur

Waardepapier

post-hbo diploma Inholland Academy

Investering

€ 2.395 (exclusief ca. € 75 literatuur)
Let op: Vraag tot € 1.000 euro STAP-budget aan, dit kan per persoon 1 keer per jaar. Als je in termijnen wilt betalen, bekijk dan hier de mogelijkheden.


Type

opleiding


Niveau

post-hbo

Docenten

Ideline Meijer en Willem Smit zijn de docenten die de opleiding Vakspecialist drama in Haarlem verzorgen. Corjanne van den Hoonaard verzorgt de lessen in Rotterdam. Ideline Meijer heeft veel ervaring als actrice en presentatrice. Daarnaast is zij als docente drama/dans verbonden aan de Pabo van Hogeschool Inholland en Inholland Academy. Willem Smit is dramadocent bij Hogeschool Inholland en verbonden als docent aan Inholland Academy. Daarnaast is hij werkzaam bij het Centrum voor Kunsteducatie ‘De blauwe schuit’. Willem Smit is ook actief als regisseur en vormgever van diverse theaterproducties. Corjanne van den Hoonaard werkt als zelfstandig trainingsacteur en is verbonden als docent en coach aan de Pabo van Hogeschool Inholland Rotterdam.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030