Opleiding Vakspecialist drama

Wil je vakspecialist in het dramaonderwijs worden?

Tijdens het vak drama komen diverse talenten van kinderen aan bod. Er is een grote behoefte aan breed inzetbare dramaspecialisten die ook als begeleider van collega’s het dramaonderwijs kunnen ondersteunen. Heb jij grote affiniteit met het vak drama en zie je professionalisering op dit vlak als een uitdaging en een kans om je binnen je school persoonlijk te profileren? De opleiding Vakspecialist drama leert je hoe je de lijn van drama naar theater in je organisatie zichtbaar kunt maken en hoe je aan de spelbeleving en ontwikkeling van kinderen bij kunt dragen.

Lees meer over de post-hbo opleiding Vakspecialist drama

niveau
post-hbo
duur
15 bijeenkomsten in 1 jaar
locatie
Haarlem en Rotterdam

"Als leerkracht en dramacoach heb ik al veel ervaring met het geven van dramalessen. Maar ik wilde me nog verder bekwamen. Inholland Academy is een van de weinige hogescholen waar je terechtkunt voor deze opleiding. De keuze was dus snel gemaakt. Mijn doel was om de kwaliteiten van mijn lessen te verhogen, meer inhoud en feedback te kunnen geven en meer handvatten te hebben bij het regisseren van de musical.

De opleiding heeft me tot nu toe al veel gebracht. De docent leert ons bijvoorbeeld veel over pantomime, tableau vivant, verhalen vertellen en poppentheater. Ze is heel duidelijk in haar feedback op onze lesvoorbereidingsformulieren. Ik heb geleerd hoe ik goede en diepgaande feedback geef naar de kinderen toe. Dit heeft veel effect, want ik zie dat kinderen stappen maken. En daar doe ik het tenslotte allemaal voor." Lees verder

Bart Smulders, deelnemer post-hbo opleiding Vakspecialist drama

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Astrid Straathof voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Astrid
T: 06 2966 1424
E: educatie.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Paola Kerkhofs:

Vraag het Paola
T: 06 2969 1976
E: paola.kerkhofs@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven