Beeldcoach opleiding

Zie wat je doet en leer ervan!

Beeldcoaching is een praktische manier van oplossingsgericht coachen. Door micro analytisch te kijken naar video-opnames in de klas, word je je als leerkracht bewust van het effect van je handelen. Op de gehele klas in het algemeen en de afzonderlijke leerling in het bijzonder. Door dit inzicht kun je verbeteringen doorvoeren om het pedagogisch klimaat in de klas te verbeteren. Met de opleiding Beeldcoach leer je de methodiek om startende en ervaren leerkrachten te begeleiden met behulp van beeldcoaching. Wil je bijdragen aan hun professionalisering op het gebied van de relatie met de leerlingen, competenties en autonomie? Dan is deze opleiding je op het lijf geschreven.

Lees meer over de post-hbo opleiding Beeldcoach

niveau
post-hbo
duur
24 bijeenkomsten in 2 jaar
locatie
Den Haag en Haarlem

"De opleiding Beeldcoach is heel praktisch. Je moet veel doen. Veel filmen, terugkijken en analyseren, maar ook gesprekken voeren. Door dit te doen ontwikkel je ook bij jezelf een hele goede kijk- en luisterhouding. Naast de ontwikkeling die je zelf doormaakt, is er ook altijd ontwikkeling bij de ander. Soms klein, maar vaak ook heel groot. Als je door middel van het filmen de vooruitgang ziet bij een collega of leerling en je kunt dit ook met beelden aan diegene teruggeven, dan geeft dit heel veel voldoening."

Nellie van Wingaarden, oud-deelnemer Beeldcoach

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Abey Jaarsma voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Abey
T: 06 2111 5363
E: educatie.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Paola Kerkhofs:

Vraag het Paola
T: 06 2969 1976
E: paola.kerkhofs@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven