Coachingsvaardigheden voor schoolopleiders (online module)

Deelnemer Irene van der Weele over Coachingsvaardigheden voor schoolopleiders


"Ik heb tools gekregen om collega’s goed te begeleiden"

Irene van der Weele werkt als intern begeleider op de Oranje Nassauschool in Den Haag. Bij Inholland Academy volgde ze de module Coachingsvaardigheden voor schoolopleiders.

Schoolopleider

"Ik heb Mijnbouwkunde en Petroleumwinning gestudeerd aan de TU Delft en heb jaren in de olie-industrie gewerkt. Pas later heb ik de verkorte deeltijd pabo gedaan en later nog een master Educational Needs in de richting gedrag. Na een jaar of 8 voor de klas te hebben gestaan, ben ik intern begeleider geworden op mijn school. Omdat ik sinds dit jaar ook schoolopleider ben voor stagiaires, ben ik deze module gaan volgen.

Tools en handvatten

De module heeft me tools gegeven om op een goede manier collega's te begeleiden. En ik heb ook meteen handvatten meegekregen voor gesprekken met ouders, die toch ook best uitdagend kunnen zijn. De module is echt bedoeld voor mensen die nog geen ervaring hebben met verschillende modellen en gesprekstechnieken. Je leert in korte tijd veel bij.

Werken met jonge kinderen

Mijn drie kinderen tussen de 18 en 23 jaar oud zijn allemaal het huis uit. Thuis kom ik dus niet meer in aanraking met kinderen. Daarom vind ik het zo leuk om op school wél te werken met jonge kinderen. Al is dat als intern begeleider op een andere manier dan als leerkracht. Ik loop echt warm voor mijn vak en deze module heeft me weer nieuwe inspiratie gebracht."Irene van der Weele
deelnemer module Coachingsvaardigheden voor schoolopleiders

Terug naar In het kort

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk het programma en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is deze module iets voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030