Het Jonge Kind

Je geniet van je werk als leerkracht, maar zoekt verdieping. Onze post-hbo opleidingen Het Jonge Kind vormen een mooie aanvulling op je pabo-diploma. Hierin leer je hoe een rijke, betekenisvolle leeromgeving voor het jonge kind eruitziet. En hoe je deze kunt creëren met een prikkelend leeraanbod en communicatie die aansluit op de belevingswereld van het jonge kind. 

Wil je jezelf professionaliseren op het gebied van spelontwikkeling, spelbegeleiding, klassenmanagement, klasseninrichting en communicatie met kleuters? Kies dan hieronder voor een post-hbo opleiding Het Jonge Kind.

Post-hbo opleidingen Het Jonge Kind


Incompany en Maatwerk
Mocht je een andere kennisvraag hebben, of vraagt jouw organisatie om een andere benadering dan ons reguliere opleidingsaanbod, dan kunnen wij je ook een incompanytraject en/of maatwerkprogramma aanbieden.

Als leerkracht basisonderwijs ben je iedere dag bezig om het beste uit jouw leerlingen te halen. Maar word je zelf nog weleens uitgedaagd? Opleidingsadviseur Mariska Visser vertelt jou in deze video graag meer over ons opleidingsaanbod.

Waarom kies je voor een post-hbo opleiding Onderwijs en Pedagogiek bij Inholland Academy?

  1. Inholland Academy is al meer dan 20 jaar dé opleider voor leerkrachten basisonderwijs
  2. Wij bieden jou een compleet en praktijkgericht opleidingsaanbod op alle onderwijsthema's
  3. Deelnemers waarderen onze ervaren topdocenten met een 8,5
  4. Onze opleidingen worden ontwikkeld in samenwerking met de bachelor-, masteropleidingen en lectoraten van Hogeschool Inholland
  5. Onze ervaren opleidingsadviseurs Mariska Visser en Paola Kerkhofs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat je ook in de toekomst voldoet aan de eisen die jouw vak stelt

Nieuws

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030