Opleidingen Gedragsspecialist

Werk jij als leerkracht of onderwijsassistent in het basisonderwijs en wil je jezelf ontwikkelen in het effectief omgaan met (probleem)gedrag van leerlingen? Of ben je actief in het (voorbereidend) middelbaar beroepsonderwijs en wil je leren hoe je het beste in iedere jongere naar boven kunt halen? Wij bieden op verschillende instapniveaus praktijkgerichte opleidingen Gedragsspecialist. Bekijk hieronder het aanbod.

Opleidingsadviseur Mariska Visser vertelt in onderstaande video alles over de inhoud van de opleidingen Gedragsspecialist én welke variant het beste bij jou past.

Post-hbo opleidingen Gedragsspecialist

Waarom kies je voor een opleiding Gedragsspecialist bij Inholland Academy?

  1. Inholland Academy is al meer dan 20 jaar dé opleider in dit vakgebied
  2. Wij bieden jou een compleet opleidingsaanbod voor zowel het basisonderwijs als (voorbereidend) middelbaar beroepsonderwijs
  3. Deelnemers waarderen onze ervaren topdocenten met een 8,5
  4. Onze opleidingen worden ontwikkeld in samenwerking met de bachelor-, masteropleidingen en lectoraten van Hogeschool Inholland
  5. Onze ervaren opleidingsadviseurs Mariska Visser en Paola Kerkhofs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat je ook in de toekomst voldoet aan de eisen die jouw vak steltBel of mail opleidingscoördinator Astrid Straathof voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Astrid
T: 06 2966 1424
E: educatie.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Mariska Visser:

Vraag het Mariska
T: 06 2966 6229
E: mariska.visser@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek