Taal en Rekenen

Ben je als leerkracht werkzaam in het basisonderwijs en heb je behoefte aan vakinhoudelijke scholing op het gebied van taal en rekenen? Of wil je collega's inspireren en mede inhoud geven aan het taal- of rekenbeleid op jouw school? Wij bieden jou post-hbo opleidingen waarmee je deskundig kunt bijdragen aan het verbeteren van taal- en rekenonderwijs. De lesstof is actueel en sluit aan op wat jij morgen nodig hebt in je werk. Bekijk hieronder het aanbod post-hbo opleidingen Taal en Rekenen.

Post-hbo opleidingen Taal

Post-hbo opleidingen Rekenen en Wiskunde


Incompany en Maatwerk
 
Mocht je een andere kennisvraag hebben, of vraagt jouw organisatie om een andere benadering dan ons reguliere opleidingsaanbod, dan kunnen wij je ook een incompanytraject en/of maatwerkprogramma aanbieden.

Als leerkracht basisonderwijs ben je iedere dag bezig om het beste uit jouw leerlingen te halen. Maar word je zelf nog weleens uitgedaagd? Opleidingsadviseur Mariska Visser vertelt jou in deze video graag meer over ons opleidingsaanbod.

Waarom kies je voor een post-hbo opleiding Onderwijs en Pedagogiek bij Inholland Academy?

  1. Inholland Academy is al meer dan 20 jaar dé opleider voor leerkrachten basisonderwijs
  2. Wij bieden jou een compleet en praktijkgericht opleidingsaanbod op alle onderwijsthema's
  3. Deelnemers waarderen onze ervaren topdocenten met een 8,5
  4. Onze opleidingen worden ontwikkeld in samenwerking met de bachelor-, masteropleidingen en lectoraten van Hogeschool Inholland
  5. Onze ervaren opleidingsadviseurs Mariska Visser en Paola Kerkhofs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat je ook in de toekomst voldoet aan de eisen die jouw vak stelt

Nieuws

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030