Supervisiekunde

Start

Amsterdam*, maandag 20 september 2021

*Let op: vanwege de coronamaatregelen kunnen we tijdelijk niet in de gebouwen van Inholland terecht. Omdat we het belangrijk vinden dat onze deelnemers óók van elkaar leren en elkaar kunnen ontmoeten, worden de bijeenkomsten verzorgd op de externe locatie AOC Amsterdam. Deze locatie wordt door onze deelnemers gewaardeerd met een 8,3 gemiddeld.

Duur

1 jaar, 27 lesdagen op maandag van 10:00 - 17:00 uur en 15 bijeenkomsten leersupervisie van 18:00 - 20:00 uur 

Studiebelasting

Je kunt uitgaan van gemiddeld 12 uur studiebelasting per week. Naast 6 uur contacttijd in de les kun je rekenen op ongeveer 6 uur eigen tijd (Lezen literatuur, voorbereiden bijeenkomst, opdrachten, leerpraktijk en verwerking, paper en eindopdrachten)

Waardepapier

post-hbo diploma Inholland Academy

Investering

€ 8.000 (exclusief literatuur)
NB: Scholingskosten fiscaal aftrekbaar of in termijnen betalen? Lees verder! 


Als uitbreiding op de opleiding kun je je ook inschrijven voor een tweede reeks leersupervisie. Het betreft individuele leersupervisie en bij afronding kom je in aanmerking voor registratie bij LVSC.

Het bestaat uit 10 bijeenkomsten van 1,5 uur. De extra investering hiervan is: € 2.300

Wil je hiervan gebruik maken, dan kun je dat aangeven in het opmerkingenveld aan het eind van het inschrijfformulier. Wij brengen je dan in contact met een leersupervisor (LVSC geregistreerd).

Type

opleiding

Niveau

post-hbo

Hoofddocent

Christa van Luijk is zelfstandig gevestigd coach. Vanuit bureau christacoaching begeleidt zij medewerkers, teams en organisaties. Zij is betrokken bij verschillende beroepsopleidingen op het gebied van professioneel begeleiden. Naast ontwikkelaar van Incompany opleidingen verzorgt zij tevens interactieve lezingen lerend organiseren bij nieuwe vormen van samenwerkingsprocessen in organisatorische netwerken.

Christa is erkend coach bij de St!R. Daarnaast is zij geregistreerd supervisor, leersupervisor en docent supervisiekunde bij de LVSC.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Willemijn Boschhuizen

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Willemijn Boschhuizen
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Willemijn
T: 088 466 30 30
E: willemijn.boschhuizen@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven