Supervisiekunde opleiding

Leer in slechts 1 jaar tijd hoe je medewerkers professioneel begeleidt bij hun leerproces.

We kunnen er niet om heen, de samenleving vraagt continu van ons om met veranderingen om te gaan. Concrete voorbeelden van veranderingen in de praktijk zijn nieuwe vormen van samenwerken (bijvoorbeeld tussen verschillende organisaties), besluitvorming in complexe situaties, het bedenken en implementeren van nieuwe methodieken (bijvoorbeeld een behandelplan of werkwijze intern) of adhoc andere aanpak van de dagelijkse praktijk.

Dit doet een beroep op het lerend vermogen van medewerkers die hierbij betrokken zijn.  Als supervisor help jij het lerend vermogen van deze medewerkers te ontwikkelen.

Met de eenjarige post-hbo opleiding Supervisiekunde professionaliseer jij jouw rol als begeleider en verdiep je jouw begeleidingsrepertoire. Je leert wat supervisie als begeleidingsvorm inhoudt, hoe je hieraan kunt vormgeven, wat ermee bereikt wordt en ook wat de grenzen en valkuilen zijn. Met het doel dat je vakkundig en professioneel kunt handelen vanuit deze rol binnen diverse branches zoals zorg en welzijn, bedrijfsleven, onderwijs of overheid.

Lees meer over de post-hbo opleiding Supervisiekunde

niveau
post-hbo
duur
1 jaar
locatie
Amsterdam

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Nancy van Rooijen voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Nancy
T: 06 1527 9390
E: gsw.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Anke Kersting:

Vraag het Anke
T: 06 2111 5488
E: anke.kersting@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven