Echografie in de gynaecologie en obstetrie

Toelating Echografie in de gynaecologie en obstetrie opleiding

De opleiding Echografie in de gynaecologie en obstetrie is bedoeld voor professionals met een (para-)medische opleiding op hbo-niveau of hoger, zoals verloskundigen, MBB’ers, verpleegkundigen en (basis)artsen.

Instapmodule

Heb jij een mbo-vooropleiding of een hbo-vooropleiding zonder wis- en natuurkunde op havo 5-niveau? Dan begin je met de verplichte instapmodule van 6 bijeenkomsten. Deze module start in oktober. Ook als jij wel aan de eisen voldoet, kun je deelnemen aan de instapmodule om jouw kennis van wis- en natuurkunde op te frissen. Ben je benieuwd of de opleiding mogelijk is met jouw vooropleiding neem dan contact op met de opleidingscoördinator. Klik hier voor meer informatie over de Instapmodule.

De verplichte stageplaats(en) voor beide modulen dien je zelf te regelen voorafgaand aan de start van de opleiding. Voor de module obstetrie is de stagebegeleider SEO-gecertificeerd en beschikt over recente werkervaring. Voor de module gynaecologie moet zowel abdominale als transvaginale echografie aan bod komen.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Miriam Riemer - zwart wit.jpg

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Miriam Riemer
opleidingscoördinator

Stel je vraag aan Miriam
T: 06 2111 5507 | 088 466 30 30
E: miriam.riemer@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven