Casemanagement Dementie op Jonge Leeftijd

Start

Hoofddorp*, neem voor de volgende startdatum op deze locatie contact op met opleidingscoördinator Christel Goossens via T: 06 4287 2570 of E: christel.goossens@inholland.nl 

*Let op: vanwege de coronamaatregelen kunnen we tijdelijk niet in de gebouwen van Inholland terecht. Omdat we het belangrijk vinden dat onze deelnemers óók van elkaar leren en elkaar kunnen ontmoeten, worden de bijeenkomsten verzorgd op de externe locatie FLX Space in Hoofddorp.

Duur

6 contactdagen van 9.15 - 16.30 uur in 6 maanden

Studiebelasting

432 uur (36 contacturen, 108 zelfstudie, 288 uur praktijkleren)

Waardepapier

diploma Inholland Academy en een certificaat als Coach Partner in Balans bij dementie

Investering

€ 2.035
NB: Scholingskosten fiscaal aftrekbaar of in termijnen betalen? Lees verder! 

Type

opleiding

Niveau

post hbo

Docenten

De docenten zijn diverse specialisten op dit terrein afkomstig van verschillende zorginstellingen, Alzheimercentra en kenniscentra uit heel Nederland: ervaringsdeskundige, casemanager, specialist ouderengeneeskunde en GZ-psycholoog. Daarnaast word je gedurende de opleiding begeleid door een inhoudsdeskundige cursusleider.

De scholing is ontwikkeld door Loesan Peters van Animi Vivere in opdracht van het Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg / Radboudumc en het Kenniscentrum Dementie op Jonge Leeftijd. De ontwikkeling heeft plaatsgevonden in het kader van het UNICITY-project wat mogelijk is gemaakt met een subsidie vanuit het programma langdurige zorg van ZonMw. Bij de ontwikkeling van de opleiding is o.a. samengewerkt Freek Gillissen (verpleegkundig consulent Vumc Amsterdam) Caroline Muthert (GZ psycholoog Amsta Amsterdam) Christian Bakker (GZ Psycholoog, Groenhuysen/RadboudUMC) Jurgen Claassen (geriater Alzheimer Poli RadboudUMC) en verschillende ervaringsdeskundigen.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Christel Goossens
opleidingscoördinator

Stel je vraag aan Christel
T: 06 4287 2570 | 088 466 30 30
E: christel.goossens@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven