Opleiding Casemanagement dementie op jonge leeftijd

Start

Alkmaar, donderdag 19 september 2024

Duur

6 contactdagen van 9.15 - 16.30 uur in 6 maanden

Studiebelasting

432 uur (36 contacturen, 108 zelfstudie, 288 uur praktijkleren)

Waardepapier

diploma Inholland Academy en een certificaat als Coach Partner in Balans bij dementie

Investering

€ 2.465 (vrijgesteld van BTW)

Handig om te weten
Voor veel van onze opleidingen zijn er aantrekkelijke subsidies. Of misschien wil je in termijnen betalen? Bekijk hier de mogelijkheden.


Type

opleiding

Niveau

post hbo

Docenten

De docenten zijn diverse specialisten op dit terrein afkomstig van verschillende zorginstellingen, Alzheimercentra en kenniscentra uit heel Nederland: ervaringsdeskundige, casemanager, specialist ouderengeneeskunde en GZ-psycholoog. Daarnaast word je gedurende de opleiding begeleid door een inhoudsdeskundige cursusleider.

De scholing is ontwikkeld door Loesan Peters van Animi Vivere in opdracht van het Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg / Radboudumc en het Kenniscentrum Dementie op Jonge Leeftijd. De ontwikkeling heeft plaatsgevonden in het kader van het UNICITY-project wat mogelijk is gemaakt met een subsidie vanuit het programma langdurige zorg van ZonMw. Bij de ontwikkeling van de opleiding is o.a. samengewerkt Freek Gillissen (verpleegkundig consulent Vumc Amsterdam) Caroline Muthert (GZ psycholoog Amsta Amsterdam) Christian Bakker (GZ Psycholoog, Groenhuysen/RadboudUMC) Jurgen Claassen (geriater Alzheimer Poli RadboudUMC) en verschillende ervaringsdeskundigen.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Pauline van Vegten voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Pauline
T: 06 2966 6230
E: gsw.academy@inholland.nl
Aanwezig: ma, di, woe (tot 12.00 uur) en do

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Saskia Dekker:

Vraag het Saskia
T: 06 2111 5434
E: saskia.dekker@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven