Den Haag,
06
oktober
2021
|
11:27
Europe/Amsterdam

Dansmarathon voor én door studenten bij Inholland Den Haag

Live bij SBS6 op vrijdag 15 oktober! Doe je ook mee?

Als onderdeel van De Dansmarathon, een “groots dansspektakel” van 50 uur lang van SBS6 en Talpa, verzorgen studenten van de opleiding International Creative Business een eigen mini-dansmarathon vanuit Inholland Den Haag. Alle studenten van alle locaties zijn uitgenodigd om hieraan mee te doen! Het dansevenement wordt live uitgezonden op SBS6 op vrijdag 15 oktober van 11.00 tot 14.00 uur. Net als SBS6 vragen de studenten met het spektakel aandacht voor het Longfonds. Bovendien een mooi moment om het einde van periode 1 van het studiejaar te vieren.

download

Tijdens het grootse evenement van SBS6 (tussen 14 en 16 oktober) dansen honderd koppels 50 uur op muziek van bekende dj’s en artiesten. Slechts één danskoppel wint een enorme geldprijs van 100.000 euro. Met De Dansmarathon vraagt SBS samen met de Vriendenloterij en verschillende Nederlandse artiesten aandacht voor het Longfonds dat strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen.

 

Susannah Montgomery - Docent & Accountmanager | International Creative Business
Dit event is een enorme kans voor Inholland om te laten zien hoe creatief onze studenten zijn!
Susannah Montgomery - Docent & Accountmanager | International Creative Business

Mini-dansmarathon voor en door studenten
Talpa en SBS6 hebben studenten Creative Business uitgenodigd om ook deel uit te maken van het spektakel. Een studentprojectteam is meteen aan de slag gegaan om voor een spetterend dansevent te zorgen bij Inholland Den Haag. Alle studenten zijn uitgenodigd om mee te doen!


Silent Disco Breakfast Club
Als dansconcept hebben ze de Silent Disco Breakfast Club bedacht. Een battle tussen twee dj’s, beide spelend op een ander kanaal, die op ‘hun dansvloer’ zoveel mogelijk publiek moeten zien te verzamelen. Ook zijn er verschillende actieve dansactiviteiten zoals ‘technorobics’ en een stoelendans. Kom je ook? Vanaf 11.00 uur gaat het los (ook de live-uitzending dus) en kunnen de voetjes van de vloer. Na 12.00 uur zijn er broodjes en drankjes. Vanaf 13.00 uur is er bovendien een limbo-wedstrijd!

We staan 100 procent achter het Longfonds en daarom organiseren we een dansevenement voor jongeren om te benadrukken hoe belangrijk een gezonde levensstijl en gezonde longen zijn. 
ICB students: Iris, Robin, Bram, Sapir, Vincent
Reacties 1 - 3 (3)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Wilco Bootsma
14
October
2021
The ‘dansmarathon’ has started and for sure we are watching! What a great stage to promote your professionalism! Enjoy and good luck!
Maurice Kemper
06
October
2021
Thank you all for making this happen, it's a fantastic achievement!
Jannerieke Hommenga
06
October
2021
Top dat we/jullie hier aan deelnemen!