07
februari
2023
|
11:22
Europe/Amsterdam

De 'verbeelding' van het Domeinplan 2023 Creative Business

Richting geven en koers houden...

tol.jpg DP23

Nog maar twee maanden geleden ontmoetten we elkaar op de domeinconferentie in het  DeLaMar theater en zochten we gezamenlijk naar creatieve oplossingen voor de wereld van morgen. 

Die dag stond natuurlijk niet op zichzelf. Het programma bouwde voort op onze eerdere domeinvisie Creative Future en op de uitgangspunten beschreven in het Strategisch Plan van Hogeschool Inholland en natuurlijk in ons gloednieuwe Jaarplan Domein Creative Business 2023 !  

For English press here

Samen gaven we op allerlei manieren invulling aan de tekst uit deze documenten. En ook samen zochten we, net zoals we dat in ons Jaarplan deden, naar beelden….

Al die beelden bij elkaar leverden aan het einde van de dag een Praatplaat op die ons kan gaan helpen bij de verdere uitwerking van onze plannen. Die uitwerking vindt natuurlijk plaats binnen je eigen opleiding maar ook in de samenwerking tussen opleidingen, mede gefaciliteerd door de stafonderdelen van ons domein. En daarnaast ook in de samenwerking met opleidingen van andere domeinen binnen onze hogeschool.

Binnenkort ontvang je een uitnodiging om mee te helpen bouwen en hoor je sowieso meer over de vervolgstappen.

Wil je nu al meer weten? Neem dan gerust contact op met mij of met je leidinggevende! 

Bas van Spréw, namens het Managementteam Domein Creative Business

 

Praatplaat CF
Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.